Forum Turystyka Europa Grecja i Cypr
ZMIEŃ
      kurorty

kurorty

(4 wyniki)
    • co o tym myślicie: "Fakt": "Mamy wzmocnione siły bezpieczeństwa we wszystkich miejscach wypoczynku" - mówi Andrzej Brachmański, nadzorujący policję wiceszef MSWiA. O tym, że terroryści planują zamachy w europejskich kurortach, ostrzegły ostatnio zachodnie wywiady. Plaże pełne wypoczywających ludzi mogą być łatwym celem dla terrorystów. Tłumy turystów gromadzą się tez wieczorami na nadmorskich deptakach i bawią się w dyskotekach. W takich warunkach bardzo trudno jest zapobiec e...
    • Mam do Was forumowiczów szybkie pytanie - którą część Krety, jaką miejscowość warto wybrać ? - uczestnicy wyjazdu - wyłącznie dorośli - cel - zwiedzanie na własną rękę (trochę wypożyczony samochód i trochę komunikacja publiczna) - wyżywienie - najchętniej na własną rękę - standard hotelu - raczej niezbyt wysoki, ważna jest czysta pościel, mile widziany aneks kuchenny i lodówka Przeglądam intensywnie oferty LM i poza jakością hoteli mam wątpliwości co do tego czy nie utkniemy w ...
    • Czy ktoś coś wie o Hotelu Balkan Hellas w Leptokari.Mam zamiar tam pojechać a słyszałam różne opinie o tym hotelu.Słyszałam ze Leptokaria jest jednym z ładniejszych kurortów czy to prawda?.Wielkie dzięki
    • Czy ktoś z Państwa był w tej miejscowości i mógłby się podzielić wrażeniami na jej temat, np. czy sa tam godne polecenia lokalne biura turystyczne, jak wyglada plaza? A może ktoś był w hotelu Porto Palazzo albo wie cos o tym hotelu z tzw. innych zrodel? Z gory dziekuje za wszelkie info.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się