Forum Turystyka Świat Egipt
ZMIEŃ
      kurorty

kurorty

(7 wyników)
    • na onecie jest artykuł: wiadomosci.onet.pl/swiat/tajemniczy-wirus-zaatakowal-w-znanym-kurorcie,1,4335759,wiadomosc.html ja jade we wrześniu do Hurghady z dzieckiem 18 miesięcznym. nie wiadomo czy to dzieci egipskie, czy może turystów..
    • kilka fotek które uspokoją największego pesymiste www.dariusznowocien.com zakładka PORTFOLIO POLECAM
    • Moze powtarzam podobny temat, jednak chcialbym poinformowac osoby, ktore dopiero wybieraja sie do Egiptu jak wygladaja Hurghada i Sharm El Sheikh oczami turystow. Zastanawia mnie tylko, dlaczego ludzie z Polski tak czesto jezdza do Hurghady, a tak rzadko do Sharm El Shiekh. Ja bylem pierwszy raz w Egipcie w tym roku i pojechalem do Sharm. Mi sie podobalo, lecz po powrocie slyszalem wiele opinii, ze Hurghada lepsza itp. Nie wiem co o tym sadzic, gdyz przed wyjazdem czytalem info...
    • Miesiac temu krolowaly na tym forum wątki o zamieszkach, rewolucji, wydarzeniach, braku bezpieczenstwa, rabunkach itp itd etc A teraz pojawia sie coraz wiecej watkow/pytan o najrozniejsze hotele. Bylby to ciekawy temat do opracowania dla jakiegos socjologa, np jak szybko ludzie zapominaja o wydarzeniach badz jak szybko wracaja typowe potrzeby a pamiec i logika sie zaciera.
    • właśnie trwa konferencja prasowa MSZ.
    • Witam Chciałem zapytać jak wygląda sprawa wycieczek z Sharm El Sheik do Kairu i Luksoru. Jak sługo sie jedzie i ile kosztuje taka wycieczka ? Pozdrawiam
    • Po śmierci przywódcy Hamasu w krajach arabskich atmosfera zrobiła się gorąca. Wczoraj oglądałem wiadomoci - i pokazywano dzikie tłumy m.in. w Kairze. Jak to wygląda z punktu widzenia turystów? Jechać czy nie jechać? Są powody do obaw? Może ktoś z samego Egiptu skrobnie kilka słów... Pozdrawiam!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się