Dodaj do ulubionych

Leptokaria-Hotel Balkan Hellas

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.04, 12:26
Czy ktoś coś wie o Hotelu Balkan Hellas w Leptokari.Mam zamiar tam pojechać a
słyszałam różne opinie o tym hotelu.Słyszałam ze Leptokaria jest jednym z
ładniejszych kurortów czy to prawda?.Wielkie dzięki
Obserwuj wątek
    • Gość: Camilla Re: Leptokaria-Hotel Balkan Hellas IP: *.dialup.iol.cz 12.08.04, 11:02
      Hallo Thanos, ich habe versucht sich mit Dir in Verbindung zu setzen, leider
      ohne Erfolg. Ich hoffe dass Du immer noch meine Tel.No. hast, oder du kannst
      mir zurueck schreiben. Tschues Camilla. e- mail: jewel.altman@quick.cz
    • Gość: Ania Re: Leptokaria-Hotel Balkan Hellas IP: *.zgpila.com.pl / *.zgpila.com.pl 12.08.04, 12:12
      Witaj,
      Bylam w Leptokarii 3 lata temu. Co prawda w hotelu Balkan nie spalam ale mialam
      tam obiado-kolacje. Jedzenie przecietne. basen w hotelu bardzo malutki :)
      Miejscowosc b. ladna, hotel blisko plazy. Jest tam duzo sklepow ze zlotem i
      futrami, warto to wziasc pod uwage i wziasc troche wiecej kasy.Ja bylam b.
      zadowolona, duzo mlodych ludzi przyjaznie nastawionych i wesolo :))) Polecam
      wycieczki: na Skiatos i Meteory.
      Udanego pobytu! Jesli bedziesz miala dodatkowe pytanie to sluze rada.
      Pozdrawiam.
    • Gość: foreksz Re: Leptokaria-Hotel Balkan Hellas IP: *.bphpbk.pl 12.08.04, 12:23
      kurort wypoczynkowy a i owszem, lecz nudno jak u diabla na pokucie
    • Gość: Gosia Re: Leptokaria-Hotel Balkan Hellas IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.08.04, 20:18
      Ja byłam z siostrami i rodzicami rok temu jest to bardzo superowy hotel, miła
      obsługa według mnie Leptokaria jest najlepszym kurortem bo tam byłam , czyste
      plażeUsytuowany w centrum Leptokarii przy uroczym ryneczku z parkiem, w którym
      znajduje się plac zabaw dla dzieci. Odległość od plaży wynosi około 200 metrów.
      Hotel posiada pokoje 2, 3, 4 osobowe z łazienkami, balkonem, lodówką,
      klimatyzacją. Na terenie hotelu do dyspozycji gości jest dziedziniec hotelowy z
      otwartym basenem, pool bar, nowoczesna restauracja, w której są serwowane
      posiłki, recepcja. Na miejscu istnieje możliwość wymiany złotówek. W hotelu
      można się porozumiewać po polsku z wyjątkowo miłą obsługą.Wyżywienie
      W każdym z hoteli podawane jest w formie bufetu, a obecny w restauracji
      personel służy w razie potrzeby pomocą. Śniadania podawane są między 8.00 a
      10.00, lunch od 13.00 do 14.00, a obiadokolacje od 19.00 do 21.00. Ze względów
      zwyczajowych i klimatycznych głównym posiłkiem jest obiadokolacja, natomiast
      lunch stanowi lekki posiłek serwowany.
      Opis obiektu
      Hotel kat.C usytuowany jest w centrum Leptokarii, znanego kurortu Riwiery
      Olimpijskiej. Doskonałe położenie przy uroczym ryneczku z parkiem oraz w
      niedalekiej odległości od greckich kafejek i tawern zapewnia możliwość
      spędzenia pobytu w tym hotelu w różnorodny sposób. Na terenie hotelu do
      dyspozycji gości znajduje się wiele atrakcji: basen, który największą
      popularnościa cieszy się podczas wieczornych, gorących imprez. Przy basenie
      znajduje się dobrze zaopatrzony pool bar, z bardzo przystępnymi cenami napoi i
      drinków, a polskojęzyczna obsługa przyrządzi nawet najbardziej wymyślnego
      drinka i zabawi interesującą rozmową. W nowoczesnej restauracji, w której
      serwowane są posiłki typu bufet, można spróbować smacznych potraw kuchni
      greckiej, polskiej i europejskiej. Na miejscu znajduje się recepcja z kantorem
      wymiany walut (możliwość wymiany złotówek), a niezwykle miła obsługa mówiąca po
      polsku chętnie służy pomocą. Największą atrakcją hotelu jest program "All
      Inclusive" czyli "wszystko w cenie". Po niezwykle atrakcyjnej cenie macie
      Państwo mozliwość zaplanowania wydatków podczas pobytu już przed wyjazdem. "All
      Inclusive" to całodzienne wyżywienie, napoje oraz słodkości przygotowane z
      myślą o łasuchach. To jedyna niepowtarzalna okazja na udany wypoczynek bez
      zbędnych wydatków.

200m od piaszczystej plaży z domieszką żwirku i kamyków

Opis pokoi
      hotel dysponuje 40 pokojami 1,2,3 i 4 osobowymi, każdy wyposażony jest w
      indywidualną klimatyzację (odpłatna), łazienkę, lodówkę oraz balkon

Wyposażenie
      basen z brodzikiem dla dzieci, barek przy basenie, recepcja, kantor, winda,
      nowoczesna restauracja, w której serwowane są smaczne potrawy kuchni greckiej,
      polskiej i europejskiej

All Inclusive
      8.00-10.00: śniadanie
      10.30-22.00: napoje, alkohole miejscowe, herbata mrożona
      13.00-14.00: lunch bufet
      17.00-17.30: słodka chwila: lody, ciastka
      18.00-20.00: bufet obiadokolacyjny

Zniżki
      Dziecko do 12 lat (dostawka): -400zł
      3 osoba dorosła (dostawka): -300zł

Nasza ocena
      Polecamy dla osób pragnących spędzić czas w miłym towarzystwie. Dobra zabawa,
      muzyka i doskonałe imprezy typu Greckie Klimaty przyniosły już sławę hotelowi,
      a najlepsze ceny w Leptokarii, które oferuje hotelowy barek, pozwalają na
      beztroską zabawę.

Cena nie zawiera:
      Ubezpieczenie: 30zł
      Opłata lotniskowa płatna w biurze wg kursu NBP sprzedaż: 49USD.

• Gość: mariu Re: Leptokaria-Hotel Balkan Hellas IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.08.04, 02:51
        Leptokaria jest ok, ale ładniejsza plaża jest w Skotinie Beach ok. 5km od L.
        Gosiu masz świetną pamięć, czy aby nie pracujesz w tym hotelu. Może mówi Ci coś
        nazwisko Muller -tego pana nie polecam, brzydko pachnie cwaniactwem. Pozdr.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka