lada

(7 wyników)
  • co robić w takiej sytuacji, gdy dziecko ma sie rodzić a mąż przeziebiony???obydwoje chcemy by mąż był przy porodzie, ale czy to nie za duze ryzyko dla maleństwa?a moze zrobić tak, że mąż byłby aż do momentu urodzenia się dziecka, a potem by poszedł do domu? żeby był tylko podczas skurczów.a co z dzieciatkiem po powrocie do zainfekowanego domu? nie wiem co robić. pozdrawiam
  • Witam! kobietki kochane- dzisiaj byłam u lekarza i dzidzia odwrócona jest już główką w dół, lekarz powiedział że jeśli jeszcze nie urodzę to widzimy się za tydzień na następnej wizycie ale że to może nastąpić lada dzień. Boję się bo mój mąż ma wrócić dopiero za półtora tygodnia a ja termin mam na 7 marca. Do tej pory lekarz mówił że wszystko przebiega prawidłowo i nie ma podstaw sądzić że mogę urodzić wcześniej. Ile u was upłynęło czasu od odwrócenia się dzidzi główką w dół do por...
  • BOLI (4)

Jestem 3dzien po terminie .wczpraj miałam wizyte u lekarza i byłam badana uprzedził mnie ze po badaniu moge plamic dzis rano własnie toszke takiego brudnego sluzu zemnie wypłyneło. Ale boli mnie brzuszek tak jak podczas okresu a na skurcze to mi nie wyglada .a wogóle jak maja wygladac skurcze ??? ja mam wyobrazenie ze to będzie mocny ból nie taki jak mam teraz,teraz to jest wszystko do zniesienia.
  • koniec 40 tyg ciąży a tu nic... gorąco i brak ciuchów do noszenia.. a maż ogląda sie za innymi, coraz bardziej rozebranymi dziewczynami:(( a ja wtedy czuję się jeszcze bardziej gruba i wogóle...
  • Dziewczyny, czy poród może się zacząć, gdy głowka jeszcze nie "zeszła"? Panicznie się boję, ze w kazdej chwili mogę zacząć rodzić, bo tak się czuję (choć w 37 tyg.) to chyba nic nadzwyczajnego... Do lekarza idę w piątek, ale strasznie sie stresuję.
  • Jestem 7 dni po terminie porodu wg 0M, od 2-3 dni obserwuję gęstą, ciągnącą, przezroczystą wydzielinę. Czy to może być czop śluzowy czy raczej upławy? Upławy miałam wcześniej, ale były rzadsze (w sensie konsystencji ;). Parę dni wcześniej jednorazowo wydzielina była podbarwiona na brązowo i było jej mało. Czy czop śluzowy musi być podbarwiony krwią?
  • bylam dzis u lekarza i okazalo sie ze mam rozwarcie i czeste bole brzucha skurcze itd jednym slowem wszystko siechrzani, lekarz powiedzial ze moge rodzic w kazdej chwili czy moja coreczka bedzie zdrowa jak sie teraz urodzi??? dziewczyny pomocy

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się