Forum Towarzyskie Na luzie
ZMIEŃ
      lada

lada

(5 wyników)
    • troszkę ośmielona poprzednimi postami i mająca nadzieję że i mnie pomożecie rozwiązać problem postanowiłam napisać . Mam już prawie 30 lat i do tej pory absolutnie nie zwaracałam na to uwagi , do czasu kiedy ktoś przypadkiem mi tego nie uzmysłowił . Mianowicie - przechadzajac sie już te 29 lat po swiecie nie zauwazyłam ze podczas spaceru cały czas moja jedna noga pozostaje z tyłu . Czy może ktoś z was mógłby mi pomóc w rozwiązaniu tego nie lada w końcu problemu , a może ktoś z wa...
    • do LADY(14)

Dzieki Lady za mile slowa pociechy. Teraz rzeczywiście są mi bardzo potrzebne. Ja zwyczajnie uzaleznilam się od niego. Przed chwila dostalam od niego smsa i wiesz, serce zaczęło mi tłuc 2 razy szybciej, w oczach miałam łzy, ręce mi drżaly, a w głowie szum. Jednak jedyną terapia na uzaleznienie jest calkowite odciecie się od narkotyku, jakim jest dla mnie własnie on. Bedzie trudno, ale co to dla mnie. Miłej zabawy na studniowce. Mam nadzieję, ze Ty nie trafiłas na takiego niedojr...
    • wczora wieczorem zachciało nam sie kochać z moim chłopakiem i namawiał mnie do sexu analnego czego bardzo pragnełam.Niestety mu odmówiłam z uwagi na to że nie czułam sie zbyt czysta w tym intymnym miejscu.Zatem Marcin zaczął mnie całować i pieścić jezyczkiem moją cipke.Po pary minutach doszłam do takiego podniecenia dostałam takich skurczy że nie wytrzymując tego napiecia póściłam mu bąka prosto w twarz.I tu sie zrodził nie lada problem gdyż Marcin szybko uciekł i do dzisiejszego ...
    • Drażni mnie nasza >first lady< Kwaśniewska - ta jej cała działalność charytatywna to pic na wodę. Założyła fundację, i co z tego??? Ze swoich pieniędzy nic nie finansuje, dostaje forsę od sponsorów. Jest strasznie sztuczna, a jak powiedziała w tv, że prowadzi jedynie politykę miłości i dobra, to myślałem, że pęknę ze śmiechu. Niech Matki Teresy z siebie nie robi, puste babsko.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się