Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
      lada

lada

(8 wyników)
    • ta dziewczyna piszaca z Wroclawia, widze, ze skasowal jej posty. Przeciez dobrze widzisz, ze "." to nie ja
    • jako moderatora. Lady pare razy uwlascila godnosci paru osob, nie ma specjalmnie wysokiej kultury osobistej i absolutnie nie zna sie na modzie. Mozna wiedziec, kto ten "ktos" tajemniczy ja zaproponowal i na podstawie jakich kryteriow? Proponuje kandydature umy. Jest osoba o wysokiej kulturze osobistej, daje fachowe porady, jej wypowiedzi sa stonowane, i bardzo dobrze zna sie na modzie. Moze sie zgodzisz umaa, jesli masz czas i checi? Dziekuje
    • ------------------------------------------------------------------------------ -- W tą sobotę ide z moim chłopakiem na jego studniówkę i mamy problem. Ja wystapię w ciemno- brązowej sukience z materiału takiego lejącego, przypominającego atłas, z dodatkami złotych nitek, z odkrytymi plecami a z przodu wiązana na szyi. Mój chlopak natomiast ma ciemny garnitur, nie jest on czarny tylko taki jakby granitowy. Jak w takim razie dobrac mu strój do mojej sukienki? Jaką koszulę dopasowac,...
    • Kochane! Jak za pewne zauważyłyście forum bardzo ożywiło się dzięki wątkowi "dla odważnych" gdzie foremki przysyłały zdjęcia przedstawiające kreacje,ulubioną biżuterię,a nawet fryzury.Myślę,że ciekawie by było utorzyć specjalna galerię,tak jak to zaproponowała jedna z foremek,w której znajdą się zdjęcia tego,co nosimy na sobie. Pozdrawiam
    • nie byl obrazliwy a szczery poza tym wulgarne slowo zostalo rpzeze mnie wykropkowane prosze o odp. forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=650&w=27166163
    • Witam Was! Kiedyś widziałam na forum jak jakaś dziewczyna radziła się co do skate butów. Podała fajne stronki z takimi butami ale była to strona zagraniczna, a buty były dość drogie. Czy wiecie gdzie można (może przez internet) kupić takie tylko że nie za drogie ? Ja szukałam w internecie i pare stronek znalazłam ale były powyżej 250 zł a dla mnie to za dużo :/ girl.supersklep.pl/produkty/kolekcja_damska/buty/hity_cenowe___/ Tutaj są chyba najtańsze, ale niezbyt ładne... może pom...
    • dlaczego _jednorazowe_ umieszczenie posta o nowopowstałym forum zostało potraktowane jak spam? tworząc forum o podobnej tematyce chciałabym, żeby wiadomość o nim dotarła do osób zainteresowanych. czy każdemu kogo uznam za potencjalnego zainteresowanego mam wysyłać osobne zaproszenie? a może powinnam stworzyć kilkanaście nicków, każdemu wrzucić w sygnaturkę link do nowego forum i dopisywać komentarze do innych postów? zamiast tego wybrałam drogę wprost, zawiadomić. co zostało wyk...
    • Ktos podszywa sie pode moj nik, a ty nic nie robisz. Czy to zgodne z regulaminem?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się