lada

(3 wyniki)
  • Poród w ciągu góra dwóch tygodni, a ja przeziębiona, zasmarkana, z bolącym gardłem i podwyższona temperaturą... Boję się, że jak mnie teraz dopadnie, to dziecko się zarazi, a ja będę całkiem wykończona porodem i chorobą. Jak się rodzi w takim stanie i jak się leczy?
  • p.Kasiu, co robić w takiej sytuacji, gdy dziecko ma sie rodzić a mąż przeziebiony???obydwoje chcemy by mąż był pry porodzie, ale czy to nie za duze ryzyko dla maleństwa?a moze zrobić tak, że mąż byłby aż do momentu urodzenia się dziecka, a potem by poszedł do domu? żeby był tylko podczas skurczów.a co z dzieciatkiem po powrocie do zainfekowanego domu? nie wiem co robić.proszę o pomoc i dziękuję miri
  • Witam wczoraj wieczorem po przytulaniu z mezem zaczelam dosc mocno krwawic i pomyslalam ze to z powodu koncowki ciazy,ze pochwa jest silnie ukrwiona.Krwawienie bylo cala prawie noc i raz bylo mniejsze raz wieksze nie pojechalam do szpitala bo ciagle czulam ruchy dziecka po jakies godz doszly dosc silne bole krzyza i czasem podbrzusza,wzielam goraca kompiel,zmiana pozycji(chodzenie,lezenie)i nie przeszly bole.Rano okolo 5:30 samoistnie sie wszystko uspokoilo bole i krwawienie.Po ...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się