lada

(6 wyników)
  • Witam, Dziewczyny mam pytanie, które być może już padło tutaj na forum za co z góry przepraszam jeśli się powtarzam. Zastanawiałam się ostatnio nad zamówieniem biustonosza z e-lady jednak nie wiem do końca jaką ten sklep ma opinię, a w internecie spotkać można różne zdania na jego temat. W związku z tym me pytania brzmią następująco: czy warto dokonać zakupu i nie ma problemów większych z wymianą czy zwrotem, a co ważniejsze czy rozmiary faktycznie odpowiadają rozmiarom, nie są poz...
  • e-lady(5)

wątek o sklepie e-lady. chociaż dość drogo. - mają kolorowe modele Freya, które nie zawsze są w innych sklepach. www.e-lady.pl/index.php?d=show&sid=2&sname=&smid=74&scolid=0&scid=1&sattr%5B1%5D=0&sattr%5B2%5D=0&spmin=&spmax=&os=&off=0 Mają też trochę Panache. jakieś opinie wrażenia?
  • Całkiem przypadkiem zajżałam do sklepu e-lady. Zauważyłam tam coś co mnie zinteresowało i ciekawam był w jaki rozmiar musze celować. Odnalazłam tabele z rozmiarami i znalazłam tam m.in. rozmiary Freyi i Fantassie www.e-lady.pl/index.php?d=info&i=rozmiary. Szczerze mówiąc troche mnie one dziwią bo to oznacza, że wybierając największe miseczki nie mam szans sie w nie zmieścieć ;-/ Czy oni czegoś nie pokręcili?
  • LADY'S PLACE Centrum zaprasza! Serdecznie zapraszam do naszego nowego sklepu w centrum Warszawy. Sklep mieści się w pasażu handlowym Metro Centrum (po prawej stronie od wejścia z al.Jerozolimskich) Godziny otwarcia: poniedziałek-piątek 11 – 19 sobota 10 – 1!4 W dniach 24-28 sierpnia, na hasło „lobby” dajemy rabat 10% Zapraszamy!
  • Z uwagi na to, że sklepów z brafittingiem jest coraz więcej, tworzymy nowy wątek, w którym zbierzemy uwagi, spostrzeżenia, przemyślenia i wnioski ;) wszystkich tych, które zarówno są klientkami, jak i pracują w sklepach z bra-fittingiem. Zaznaczam, że NIE CHODZI bynajmniej o wzajemne obrzucanie się błotem czy wytykanie sobie wzajemnie głupoty czy zaćmień umysłu (od tego są wątki o głupich tekstach klientek i o głupich tekstach ekspedientek).
  • poszerzają ofertę o 60-tki! :) Na razie zakres miseczkowy od D do K

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się