lada

(4 wyniki)
  • Czy tylko mi nowa first lady bardzo przypomina upiorka ze starego ,polskiego filmu dla dzieci ? Ojca chłopaka jeżdżącego na wózku inwalidzkim grał w nim Jacek Chmielnik i występowała tam niska postać o zadartym nosie i małpim ryjkiem. Toto coś biegało zawsze z olbrzymim widelcem. Kto pamięta ten serial ? I jaki był jego tytuł.
  • Od pewnego czasu po pracy codzinnie chodzę sobie do sklepu po piwko. Miła Pani ze sklepu już bardzo dobrze mnie rozpoznaje i od razu na ladę stawia piwko. Postanowiłem się zabawić i wysmarowałem jej dziś liścik. Ciekawe czy podejmie wyzwanie. A oto liścik: Witam, Na wstępie chciałbym prosić o nie przywiązywanie większej wagi do tego co pojawi się w tym tekście, gdyż jest on napisany pod wpływem najlepszego piwka w naszym mieście, które można u Pani kupić. Tak sobie pomyślałem, ...
  • botox, lifting, stylista, kolorysta, makijażysta, fryzjer, logopeda...
  • Jest takie sformulowanie. Jak cos jest fe, brzydkie, glupie i malo ambitne (sic!) to znaczy, ze jest spod b u d k i z p i w e m. I tu moje dwa pytania: Pyt. 1) Co komu ta biedna budka z piwem zawinila, czemu nie mowi sie spod warzywniaka, albo spod domu maklerskiego ? Pyt. 2) (wazniejsze) Gdzie taka budke mozna znalezc ?? Widzialem ja raz na filmie ("Nie lubie poniedzialkow"), ale to pewnie sprowadzona z Holiłót dekoracja byla. Czy ktos moglby mi podac adres pod ktorym znajda ten cud...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się