lada

(4 wyniki)
  • Do tej pory farbowałam włosy tylko w salonie. Mam ciemne naturalni włosy, które fryzjerka najpierw odbarwia całkiem ( inaczej kolor jest żółty ), a później nakłada farbę. Rzecz w tym, że u fryzjera byłam ponad 3 miesiące temu, jestem za granicą i o swojej fryzjerce mogę tylko pomarzyć, a włosy są w opłakanym stanie. I odrosty spore. Zastanawiam się, co zrobić- kiedyś zafarbowałam raz w domu włosy blondem, ale okazały się zielonkawe.. i trudno je było poprawić fryzjerce... Więc co teraz......
  • Na dzień używam serum z wit C Falvo C 15% plus filtr 50, na noc Diroseal (4 tygodnie), a skórę na policzkach bliżej nosa mam nadal podrażnioną i zaczerwienioną, boję się, że lada dzień wyskoczą naczynka - mam 37 lat i te problemy pojawiły się jakiś rok temu. Do zmywania twarzy używam Biothermu Biosource. Help!!
  • Czy ktoras z Was kupowala ostatnio kosmetyki Neostraty w Warszawie? Ja rozgladam sie w roznych aptekach i jakos nie moge trafic... a moze Neostrate kupuje sie spod lady? :)
  • Czy zna ktoś tę firmę? Podobno współpracują z L'Orealem, produkując kosmetyki apteczne. Czy miał ktoś coś z nią do czynienia?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się