lada

(6 wyników)
  • Witam. W środę kończy się u mnie 36tc. W miniony piątek 'opuścił mi się brzuch i mam takie pobolewania w podbrzuszu jakby na miesiączkę czasami ewidentny skurcz. Nasila się to głównie wieczorem. Poza tym kopniaki małego czuję jakby niżej i są to takie 'odgłosy kopania' a zdrowo dawał mi w żebra, no i dziwna rzecz nagle zaczęłam jeść większe (takie jak przed ciążą) porcje posiłków (wcześniej po troszeczku a co 1,5-2godz.). Jak byłam w ubiegłą środę u lekarza to stwierdził, że szyjka miękka ale...
  • czesc, pisze pierwszy raz chociaz od jakiegos czasu Was czytam. jestem mama 1,5 rocznego Krzysia a teraz wlasnie czekam na kolejna dzidzie. To juz lada chwila, termin mam na 2 sierpnia, ale dzis caly dzien boli mnie brzuch i krzyz. Ktoras tez siedzi "na walizkach"?
  • dziewczyny, zamówiłam testy przez internet. Przyszły dopiero teraz, a mi wydawało się, że owulację miałam wczoraj, ale nie jestem dobra w obserwowaniu się. zrobiłam test i nic. na testach jest napisane, ze jak będą dwie kreski to dostanę owulacji po 48-72h. Czy testey pkazują, że teraz mam owulację czy nie? A moje drugie pytanie, ile trwa owulacja?
  • hej dziewczyny jeszcze tylko 12dni mi zostało do terminu..dziś byłam na mieśćie i co 3 krok odczówałam jakby dzidzia już przechodziła przez macice...aż mi brakło tchu czy to oznacza że już lada dzień.......
  • wlasnie mija 39 tydz i powiem Wam szczerze, ze ciagle kolataja mi sie mysli w glowie, kiedy moje dziecko zechce ujrzec swiat :) co raczej jest normalnym zjawiskiem....siedze w domu od dluzszego czasu, wszystko przygotowane dla dziecka, i wlasnie probuje skonczyc projekty rozpoczete kiedys w pracy..a tu nic tylko mysli o porodzie ! :) Ale na razie zadnych objawow, zero czopa, boli przepowiadajacych..nic! termin mija 21 kwietnia.. A co u Was? jak samopoczucie? pozdrawiam cieplutko ...
  • Dziewczyny jestem w 37 tygodniu ( termin 5 grudzien ), do tej pory czulam sie rewelacyjnie , a od jakiegos tygodnia brzuszek znacznie mi sie obnizyl i mam wrazenie , ze lada moment urodze. Czuje ruchy dzidziusia bardzo nisko , boli mnie brzuch na dole i ogolnie jest mi bardzo ciezko. Prosze napiszcie jezeli jestescie w tym okresie, jak sie czujecie, czy macie podobne objawy , bo boje sie ze cos zlego sie dzieje, to moja pierwsza ciaza , nie mam zadnego porownania. Bede wdzieczna...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się