lada

(5 wyników)
  • w nowym mieszkaniu szaleje ekipa wykonczeniowa, w starym szaleje moj 3 latek. ratunku.nie mam miejsca na spokojne wypicie kawy, w 3,14 zdu nie pojde bo juz chodzic nie daje rady.przytylam 7 kg a czuje sie jak krzyzowka slonia z foka z pingwinem i mulem.
  • Sprawa jest śliska. Zakochał sie we mnie jeden facet. Wszystko by było OK - ładny i niegłupi, reszty nie sprawdzałam - gdyby nie następujące fakty: 1. Rodzina w całości to alkoholicy. 2. Nie ma matury. 3. Śmieje się z "Kiepskich". 4. Wysyła słodkie smsy i w ogóle. Nawet naprawił mi spłuczkę. Co ja mam robić?!
  • Jak sądzicie, czy 4000 km to przeszkoda dla miłości?? Za duzo ostatnio czytam FK. ;)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
  • co to za piosenka?? Hey lady--you got the love I need Maybe more than enough. Oh Darling... walk a while with me You've got so much... Many have I loved - Many times been bitten Many times I've gazed along the open road. Many times I've lied - Many times I've listened Many times I've wondered how much there is to know. Many dreams come true and some have silver linings I live for my dream and a pocketful of gold. Mellow is the man who knows what he's been miss...
  • normalnie spelnienia celow zawodowych i nie tylko w nadchodzacym jakze pieknym normalnie tygodniu, kurde normalnie ale bedzie super :) juz sie doczekac nie moge :). dzis mam faze na lady dilx.wrzuta.pl/audio/sQe3VBgXeR/lady_pank_-_marchewkowe_pole dilx.wrzuta.pl/audio/vVOy4Fo69k/lady_pank_-_tacy_sami dilx.wrzuta.pl/audio/A9G5BMhmsd/lady_pank_-_wci_bardziej_obcy aha i na kombi :) kaaasiula.wrzuta.pl/audio/ntKilZPr7g/kombi_-_black_and_white kaaasiula.wrzuta.pl/audio/5Npcx5MG...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się