Forum Auto-Moto Automobil
ZMIEŃ
      lada

lada

(6 wyników)
    • Widzialem dziisaj cos takiego na CPN-ie. Na poczatku myslalem, ze to jakas formanka dziwna, a to Lada. Ale jakas wypasiona wersja - moze na rynek skandynawski? www.autocentrum.pl/gfx/models/1291_1.jpg tu jest jakas fotka, ale tamta wygladala o wiele mniej podobnei do samary - moze jakas tuningowana? doguglac sie nic o tym nie moge...
    • Przyjaciolka mojej kobiety ma chlopaka, ktory pracuje i mieszka w Dublinie. Panie postanowily wiec wyskoczyc na weekend (taki dluzszy...) na Zielona Wyspe. Dowiedzialem sie o tym wczoraj wieczorem, w chwile po tym jak odbieralem obie panie z knajpy, w ktorej siedzialy jak ja konczylem prace. Zapytalem ile kosztuje bilet do Dublina. Po uzyskaniu odpowiedzi oswiadczylem: "Bilet do Dublina - 300 zl, weekend w Dublinie - 400 zl, pozbycie sie Kasi na weekend - bezcenne". Jestem z siebie dumn...
    • Witam, czy ktoś ma jakieś doświadczenia z wydłużaniem samochodów? Ewentualnie namiary na kogoś takiego? Przyszedł mi do głowy pomysł na przerobienie Poloneza na "limuzynę" dłuższą i jakieś 100-120 cm, chciałbym jednak to przedyskutować najpierw... Dzięki.
    • To podtytul ksiazki, ktora okazyjnie kupilem. I jestem bardzo zadowolony. To monografia o historii bicia rekordow predkosci na ladzie od 1898 do 2003. Ksiazka na szczescie nie w discoverowsko-sensacyjno-dyletanckim stylu, ale rzetelne i krytyczne, podparte masa zrodel, a tylko miejscami okraszone suchym humorem opracowanie. Widac, ze zabral sie za sprawe czlowiek, ktory sprawa rekordow predkosci (ma rowniez ksiazki o rekordach na wodzie i w powietrzu) zajmuje sie dobrych kilkadziesia...
    • McD(4)

[...] Pracując jak automat, nie myślę. W godzinę robię 12 tac po osiem cheeseburgerów. Zdejmuję z kosza nad głową bułki. Półokrągłe wierzchy odwracam i kładę na tacce z bibułką. Wsuwam do tostera. Czekam ok. 20 s. Gdy toster brzęczy, mówię: "Osiem na grill proszę", wyjmuję bułki z tostera, wkładam osiem dekli. Póki mięso się smaży, a dekle tostują, mam ok. 25 sekund na garnirowanie kanapek. Osiem psiknięć musztardą, osiem keczupem, szczypta cebuli , po plasterku ogórka z zalewy, raz,...
    • Renault zaprezentowało właśnie zupełnie nową Dacię. Samochód, który skrywany był pod kryptonimem X90 otrzymał nazwę Logan. Cena tego samochodu w podstawowej wersji ma wynieść... 5 tys. euro czyli około 23 tys. zł! Nowa dacia to auto nieco większe od thalii. Jego długość to 4250 mm (thalia 4171), szerokość 1975 mm (thalia z lusterkami 1911 mm) a wysokość 1525 mm (thalia 1437 mm). Pojazd ten powstał na płycie podłogowej, która wykorzystana została już w Nissanie Micra, a wkrótce b...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się