Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

DO AGORY! PROSIMY O WYCOFANIE KANDATURY LADY

28.06.05, 16:54
    jako moderatora.
    Lady pare razy uwlascila godnosci paru osob, nie ma specjalmnie wysokiej
    kultury osobistej i absolutnie nie zna sie na modzie. Mozna wiedziec, kto
    ten "ktos" tajemniczy ja zaproponowal i na podstawie jakich kryteriow?
    Proponuje kandydature umy. Jest osoba o wysokiej kulturze osobistej, daje
    fachowe porady, jej wypowiedzi sa stonowane, i bardzo dobrze zna sie na
    modzie. Moze sie zgodzisz umaa, jesli masz czas i checi?
    Dziekuje
    Obserwuj wątek
      • b_bb Re: DO AGORY! PROSIMY O WYCOFANIE KANDATURY LADY 28.06.05, 17:11
        Oho, zaczyna się...
      • Gość: alex Re: DO AGORY! PROSIMY O WYCOFANIE KANDATURY LADY IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.05, 17:17
        Jest mi wszystko jedno, kto będzie moderatorem, ale zastanawia mnie co
        oznacza "uwłaścić godności". Może "uwłaczyć"? A zresztą wszystko jedno - sorry
        za czepianie się-mam taki dzień:)
        • sonia45 Re: DO AGORY! PROSIMY O WYCOFANIE KANDATURY LADY 28.06.05, 17:19
          Masz racje "uwlaczyc", jest zaduszno dzisiaj, funkconuje w zwolnionym tempie.
          Parpryczka i uma, to bardzo dobry pomysl. Glosuje za.
      • pianazludzen a ja chce LA PARISIENNE na moderatora... SPOKOJ!! 28.06.05, 17:19
        dziewczyny wezcie sie zastanowcie o co wam chodzi.

zostawcie bogu ducha winna lady na jej stanowsku. zobaczycie jak sie bedzie
        sprawowac w tej roli i wtedy wyciagniecie wnoiski.

eh cos jest w powiedzeniu ze najwiekszym wrogiem kobiety jest inna kobieta ... :
        (
      • Gość: goldi Re: DO AGORY! PROSIMY O WYCOFANIE KANDATURY LADY IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 28.06.05, 17:28
        Jak w szkole podstawowej:))))))
      • aniabe13 Re: DO AGORY! PROSIMY O WYCOFANIE KANDATURY LADY 28.06.05, 20:41
        Jak widać nadmiar demokracji jest szkodliwy.
        • miska_malcova Re: DO AGORY! PROSIMY O WYCOFANIE KANDATURY LADY 28.06.05, 22:08
          :-))))))))))))))))))))))))))))))

pójdzie na pięści :-)))))))))))))))))))
      • sitc Re: DO AGORY! PROSIMY O WYCOFANIE KANDATURY LADY 28.06.05, 22:09
        Soniu, kolejny raz powtarzam że tą prośbę należy kierować na adres
        abuse@gazeta.pl a nie roztrząsać tu na forum.
        BTW moderator nie musi znać się na modzie, ja też nie uważam się za osobę
        wybitnie się na tym znającą, moderator ma jedynie pilnować porządku :)
        Pozdrawiam Sitc.
        • pamplelune Re: DO AGORY! PROSIMY O WYCOFANIE KANDATURY LADY 28.06.05, 22:37
          witaj sitc :)
          w takim razie przy pilnowaniu pozadku rzuc okiem na LaP - sonia - cassandra itd :(
          zostalam przez nia obrazona- wchodzac tutaj i witajac sie z dziewczynami, mialam
          nadzieje ze milo wymienie sie pogladami na temat mody, a tu zostalam podstepnie
          zaatakowana przez ww "idolke" , dostalam nowa-okropna historie zycia zupelnie
          nie majaca nic wspolnego z sytuacja w jakiej jestem,
          • sitc Re: DO AGORY! PROSIMY O WYCOFANIE KANDATURY LADY 28.06.05, 22:59
            Pamplelune, już wcześniej czytajac to forum zwróciłam uwagę na LaP,
            niewątpliwie jest ona barwną postacią, mogącą budzić kontrowersje. Na
            wszystkich użytkowników mam zwracać uwagę i postaram się to robić najlepiej jak
            potrafię.
            Ściskam Sitc ;)
            • Gość: ??? Re: DO AGORY! PROSIMY O WYCOFANIE KANDATURY LADY IP: 216.194.36.* 28.06.05, 23:15
              już wcześniej czytajac to forum zwróciłam uwagę na LaP,
              > niewątpliwie jest ona barwną postacią, mogącą budzić kontrowersje.

no no, co za delikatnosc w okresleniu tego trolla laparowy
            • pamplelune Re: DO AGORY! PROSIMY O WYCOFANIE KANDATURY LADY 28.06.05, 23:17
              dzieki sitc ;) mam przewalone tutaj przez nia ;( bo wszyscy podejzewaja ze
              jestem jednym z jej wcielen po akcji snii
              buziaki
      • umaa do autorki watku 28.06.05, 22:57
        widze ze darzysz mnie zaufaniem :) ale niestety wydaje mi sie ze nie jestem
        odpowiednia osoba na to "stanowisko"...

moderatorek raczej nie kojarze z tego forum ale mam nadzieje ze sie sprawdza

pozdrawiam
        • Gość: eunice Re: do autorki watku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.05, 23:05
          Po moim trupie jak lady zostanie moderatorem!!Nie i już!!!!Ja nie chce i
          koniec!!!Bo ja jestem rozkapryszona dziewczynka-i ma bys tak-jak ja chce!!!

Sorry-to wszystko zart.Co mi zalezy na tym kto bedzie moderowal jakies malo
          ciekkawe forum?Mam inne sprawy na glowie.No i jade na urlop.Zeby jeszcze za to
          moderowanie płacili;-)))hehehe,a tak???Po cholere mi to?Uzeranie sie z banda
          trolli i innych egzemplarzy.
          A co do lady-było prawda to co pisałam.Jestem w szoku że wlasnie ona-jest tu
          kilka ciekawszych osob.Moim zdanie absolutnie sie nie nadaje.Ale to wasza
          sprawa....
      • pannajozefina co to znaczy prosimy? 28.06.05, 23:34
        hmmm, prosisz ty ..tak czy nie
      • jabbur Re: DO AGORY! PROSIMY O WYCOFANIE KANDATURY LADY 28.06.05, 23:51
        Proszę Cię o nie pomawianie innych użytkowników portalu. Jeżeli masz
        jakieś zastrzeżenia do naszej decyzji - przyślij linki do wypowiedzi,
        które mogłyby świadczyć o tym, że moderator łamie netykietę forum.
        Tak na marginesie - pisanie całego tematu wielką literą jest w
        złym stylu :)
        pozdrawiam,
        j/a
      • Gość: papryczka Re: DO AGORY! PROSIMY O WYCOFANIE KANDATURY LADY IP: 212.160.106.* 29.06.05, 08:11
        Faktycznie zaczyna się...
        Lady i sitc są w porządku i sądzę, że świetnie sobie poradzą!
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka