Dodaj do ulubionych

Kontrowersyjne programy na MTV

03.05.06, 21:57
jestem w szoku, co oni tam nie wymysla :) dzis obejrzalam program ,,bad trip"
czy jakos tak, facet wyjechal z kumplami na wieczor kawalerski a jego
dziewczyna - w zmowie z mtv a w tajemnicy przed narzeczonym - sledzila
poczynania facetow. Gosc prawie kazdego dnia otoczony byl striptiserkami, nie
ukrywal ,,jak mu dobrze" a przez telefon dziewczyne oklamywal, ze nic takiego
nie robia,ze spaceruja po miescie. W dyskotece powiedzial, e bedzie sie
dobrze bawil i zapomni o ( i tu imie narzeczonej). Czy wy po takich
rewelacjach wyszlybyscie za maz? Co wogole sadzicie o wieczorach
kawalerskich? Gdzie jest wasza granica tolerancji? Bo moja, niestety, po
takich ,,rewelacjach" by sie skonczyla :/
Obserwuj wątek
    • Gość: Ewa Re: Kontrowersyjne programy na MTV IP: *.core.lanet.net.pl / *.core.lanet.net.pl 04.05.06, 00:38
      eee to powtorke widziałas, widziałam to juz duzo wczesniej

a najgorsze bylo jak jej matka przebrała sie nie do poznania i zaczeła go
      podrywac na disco:p
      ja bym nie zerwała z powodu podobnego zachowania mojego faceta, bo nawet nie
      masz pojecia jakie bzdury wygauja kolesie przy sowich kumplach a tak naprawde
      to bez swojej kobiety by zgineli:)
    • Gość: ... Re: Kontrowersyjne programy na MTV IP: *.chello.pl 04.05.06, 08:16
      najbardziej głupi jednak jest program tylko niestety nie pamietam tytułu o tam
      jak jacys ludzie sie zakładaj ao marne dolary i np włosami zamoczonymi w jakimś
      paskudzztwie myją podłoge albo pija płyn do naczyń, wymiotuja ale dalej pija.a
      drugi to jest o facetach którzy robia rózne dziwne reczy, raz widziałam jak
      jeden przekłuwał sobie policzki wielkimi igłami.debile ci amerykanie i tyle.albo
      wybieranie dziewczyny na randke po randce z jej mamą.to juz mogli tylko oni
      wymyślec.i wogóle ała masa takich przykładów
    • owca_86 też to oglądałam... 04.05.06, 12:53
      moim zdaniem skoro facet robi sobie wieczór kawalerski, to tym bardziej jego
      narzeczona też;))
      no i wydało sie, co się robi jak jego kobieta nie patrzy hahah - pewnie mu się
      niermiernie głupio zrobiło (swoją drogą niezłe pomysły na programy ma to mtv
      heheheh...może dzięki temu ludzie nie będą okłamywać swoich bliskich , bo
      przecież wydac się może...hehehe)
    • Gość: marek Re: Kontrowersyjne programy na MTV IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.05.06, 12:57
      W USA jest taka moda że dziewczyna podczas wieczoru panieńskiego robi po raz
      ostatni laskę innemu facetowi niż jej przyszły mąż, mówiąc dosadnie obciąga
      zaproszonemu przez koleżanki sptriptizerowi. Dziewczyny co o tym sądzicie?
      • owca_86 hehe to raczej on jej powinien dogodzić, czyż nie? 04.05.06, 13:07
        skoro striptizerka rozbiera się i tańczy dla faceta-kawalera, do dla panny w
        wieczór panieński to on jej powinien zrobić dobrze hahah, a nie jeszcze ona
        laskę ma robić - raczej to nie tak... (a wogóle to "bliskie" kontakty są
        niedozwolone chyba - seks itp. "oralne" sprawy? striptizer(k)om)
        pzdr
        • Gość: marek Re: hehe to raczej on jej powinien dogodzić, czyż IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.05.06, 13:12
          mógłbym ci podesłać filmik na dowód że tak jest... właśnie nie klasyczne
          dogadzanie lecz laska..
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka