Forum eDziecko eRodzice emama
ZMIEŃ
      last minute

last minute

(3 wyniki)
    • Dzziewczyny, czy korzystałyście kiedyś z ofert last minute? Pytam, bo zastanawiam się nad takim rozwiązaniem z uwagi na sporą oszczędność kasy, ale z drugiej strony mam pewne obawy. Wiem, że dużo zależy od biura podróży, ale z opowieści znajomych to z tym też różnie bywa. Więc jak, warto czy jednak dać sobie spokój? Magda
    • hej , wlasnie zaczelismy urlop..plan byl: wyjazd na Chorwację ,ale patrzac na prognozy pogody nie usmiecha sie nam temp.+ 20 stopnii marzę o jakichś +30;)) moze polecicie jakies portale ,bedace skarbnicą wiedzy o ofertach last minute? nie nastawialismy sie na to ,bo wyjazd do Chorwacji mial byc samodzielny,samochodem gdzie znajdę tanio i szybko-najlepiej wylot juz w pon;))
    • Potrzebuję pomocy. Pierwszak poszedł po chorobie do szkoły. Teraz mi mówi, że jutro mają bal karnawałowy. Wypożyczenie stroju nie wchodzi w rachubę z powodu mojej niedyspozycji. Pozostje przebranie go domowymi srodkami. Z powodu goraczki nie mam nawet siły myśleć. Pomóżcie jak go skromnie przebrać.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się