Forum Turystyka Turystyczne Latanie
ZMIEŃ
      last minute

last minute

(6 wyników)
    • Witam, Niedawno wracalem samolotem i po raz pierwszy spotkalem sie z sytuacja gdy ok 30% miejsc bylo pustych (tak na moje oko). Przyszlo mi do glowy, czy liniom lotniczym nie oplaca sie w takiej sytuacji, gdy wiadomo, ze jest wolnych 30% miejsc sprzedac te miejsca po znacznie obnizonych cenach. Slyszalem kiedys o ludziach, ktorzy pakuja walizki, jada na lotnisko i czekaja na okazje last minute. Co sie trafi to tam leca - jesli im odpowiada. Czy kupno biletu tak na ostat...
    • Polecam fajną stronkę www.lastminute-online.pl Na niej jest pole TANIE LATANIE Kupiłam tanio bilet Kraków-Edynburg-Kraków Mają wszystkie linie, fajne ceny. Naprawdę warto. Mają też super oferty hiper last minute
    • Mam takie pytanie: Czy ktoś z Forumowiczów korzystał z lotu last minute? Tzn. Czekał na lotnisku do końca odprawy i jeżeli były wolne miejsca to wykupował dopiero wtedy bilet? Chcę właśnie skorzystać z takiej okazji, udać sie na lotnisko w Berlinie i czekać na okazję. Słyszałam, ze w ten sposób można mieć b. tani przelot. Czy ktoś w Was posiada takie doświadczenie, może napisać co i jak? Będę bardzo wdzięczna Pozdrawiam
    • czy ktos ma doswiadczenia w lataniu z ofert last minute z lotnisk w Berlinie? Slyszalam ze mozna za bardzo niska cene zalapac sie na last minute tego samego dnia w biurach podrozy juz na lotnisku. Ceny sa wtedy zupelnie niskie jesli tylko sa dostepne miejsca, a biura probja za kazda cene wypelnic brakujace miejsca. Jestem ciekawa czy komus z Was sie to udalo...
    • Czy ktos wie o jakiejs promocji na bilety lotnicze z Polski /Warszawa, Kraków, Katowice/ do Hurghady? Bardzo prosze o informacje. Dodam, ze interesuje mnie lot w dwie strony, termin: pazdziernik - listopad. Pozdrawiam
    • Witam, Pod koniec sierpnia bede lecieć do Sewilii-sama. Nie wiem w ogole jak rezerwowac bilety, gdzie ich szukać, a przede wszystkim jak znależć najtańsze połączenie? Bardzo proszę o pomoc, dziekuje

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się