Forum Turystyka Europa Hiszpania
ZMIEŃ
      last minute

last minute

(5 wyników)
    • Witam Wybieramy się w 2 rodziny na wakacje ,na Teneryfe w 2-giej połowie lipca. Proszę o informacje czy bardziej opłaca się skorzystać z ofert typu first minute czy czekać na last minute ? Z góry dziekuję za wszystkie informacje. Pozdrawiam
    • czy ktoś leci na teneryfę z last minute z lotnisk niemieckich?czy może ktoś już był? ja chyba się zdecyduje bo mają naprawde świetne oferty w porównaniu do naszych
    • Bardzo, bardzo chcielibysmy tam pojechać w tym roku... ale przejrzałam oferty biur podróży i niestety... raczej mnie nie stać :-(((((( Pomyslałam żeby zorganizować taki wyjaz samodzielnie, przecież muszą tam być jakieś prywatne kwatery typu np. pensjonaty a nie tylko hotele min. trzy gwiazdki :-) Co o tym myślicie? Mozna w ten sposób? Będzie taniej? Ktoś ma jakies doświadczenia, rady? A może ktoś poleci konkretne miejsce? Marzy nam się plaża z atrakcjami - dzieci też chcą jechać :...
    • hiszpania cos pieknego uroczego brak slow ale nie koniecznie podroz w pociagu jest ok warunki no nie z za ciekawe komfort nie odpowiedni ale czy nie lepiej jest skorzystac z oferty np last minute jednego z biur podrozy i miekc luksus ja tak zrobiłam i cenowo jak najbardziej bylo pozytywnie -))
    • lecę z 1,5 rocznym synem do Alcudii na Majorce - jeśli ktoś ma jakieś cenne i praktyczne rady, to będę wdzięczny za pomoc :-)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się