last minute

(19 wyników)
  • Dlaczego Państwo korzystają z ofert Last MInute? Czym się PAństwo kierują przy wyborze oferty turystycznej? JAk długo Państwo podejmują decyzje o wyjeździe? proszę o odpowiedzi na te pytania, gdyż opotrzebne są mi do napisania pracy magisterskiej. Z poważaniem Anna
  • mam pytanie do zaprawionych w bojach wyjadaczy. czy ktos probowal opcji "czekam na lotnisku na ciekawa opcje gdziekolwiek"??? z hanoweru, ndyny, frankfurtu... czy innego miasta? slyszalem, ze trak mozna sie sie zalapać na bardzo tani lot w jakies egzotyczne miejsce... jesli macie w tym wzgledzie jakies doswiadczenia to bardzo prosze o info! szczegolnie interesuje mnie poludniowa ameryka
  • Z jakim biurem najlepiej z Warszawy i nie najdrozej. Pozdrawiam i dziekuję. M.
  • moglby ktos mi podac adres stron internetowych z ofertami last minute z niemieckich lotnisk-z gory dziekuje i pozdrawiam:)
  • Halo. Tyle sie nasluchalem i naczytalem z roznych zrodel o super ofertach last minute na lotniskach w berlinie. Takze o tym ,ze ktos pojechal, nie bylo nic i koczowal 3 dni. Ale zadnych konkretow, nie wiem co znaczy, ze oferta byla atrakcyjna. Np. Polskie last minute minus 40% = berlinskie last minute (za 2 godziny wylot) itd. Czy macie moze doswiadczenia? Czy moze jakies namiary na takie biura (telefon). Pewnie sa no TUI, Neckermany itp. Czy moze jakies ceny? Ew. wybiore sie ...
  • Typowe, czyli znany mniej wiecej region i kategoria hotelu, ale juz konkretny hotel niestety nie. Czy takie biuro jak TUI moze zawiesc?
  • Czy wogóle warto z Triadą jechać??? Ceny są bardzo kuszące, ale jak jest w praktyce??? Czy to biuro jest godne zaufania, a może znacie jakieś inne "porządne" firmy, jakieś fajne obozy studenckie???
  • witam, chcialam sie poradzic ;) gdzie polecacie wyjechac w okresie sylwestrowym ?? tam gdzie jest jeszcze cieplo. i zeby cena nie byla za wysoka ;) czekam na Wasze propozycje
  • Czy ktoś korzystał z ofert last minute niemieckich biur podróży na lotniskach w Berlinie? prosze o opinie jak to wyglądało w praktyce tzn. jak kształtowało się cenowo, ile miejsc iudało się wyłapać itp itp
  • Chcę na przełomie sierpnia / września wyjechać na dwutygodniowe wakacje, gdzieś na południe Europy. W grę wchodzi jedynie wylot z Berlina. Czy ktoś korzystał z Was z last minute lub ewentualnie zakupił wycieczkę korzystajaąc ze strony jakiegoś niemieckiego biura podróży? Jakiego? Z góry dziękuje za wskazówki. pozdrawiam Ania
  • i wrocilem warczac: 1. obsluga taka sobie 2. wyjazd za miesiac to last minute i musisz zaplacic 100% 3. probowano mi sprzedac ubezpieczenie zwrotu kosztow wyjazdu, gdybym sie np. rozchorowal, ale gdy poprosilem o warunki ubezpieczenia to nie dostalem bo "nie ama, bo wszystkie juz rozdalam" Mimo, ze kase mialem w kieszeni skonczylo sie na niczym.
  • Witajcie, czy ktoś (jakaś parka na przykład)już dziś wie,że będzie szukał last minute we wrześniu ale nie jest zdecydowany co do kierunku wyjazdu??? Egipt,Tunezja,Grecja (gdzie???) Pozdrawiam serdecznie
  • Ktoś pisał, że BIG BLUE zrobiło bardzo niskie ceny na 24 lipca. Rzeczywiscie sprawdziłem przed chwilą i daja wszystko za cene biletu na 14 dni. Co jest ja za ten sam hotel płaciłem 2 razy wiecej. Jakies dziwne to last minute. Chyba zrobie jutro awanture. Nie dość, że wpłaciliśmy pieniądze 6 tygodni temu, zeby spokojnie ułożyc plany urlopowe to mam jeszcze tyle tracic pieniedzy w stosunku do tych co dzisiaj to kupią. ja rozumiem 300-400 złotych mniej, ale 1800, to juz chyba troche ...
  • Witam :) Zaintrygowana popularnoscia egzotycznych wyjazdow wsrod Czechow i dzialalnoscia eximu za nasza poludniowa granica znalazlam fajna ofewrte last minute. Niektore propozycje sa naprawde kuszace, bo taka Brazylia za ok 2,5 tys zl. Oto link: www.eximtours.cz/lastminute.php Czy ktos sie orientuje, jaka jest mozliwosc zakupu przez Polakow takiej wycieczki, bo z czeskim to u mnie nie jest najlepiej ;))
  • Czy ktos korzystal z ofert Last Minute z Berlina? Jesli ktos moze mi pomoc , bede wdzieczny. Chodzi mi o to czy rzeczywiscie jest tam tyle ofert. Jesli tak to na ktorym lotnisku szukac, jakie jest prawdopodobienstwo znalezienia jakies ciekawej oferty. z gory dziekuje za pomoc
  • Chcę zapłacić za wycieczkę maks. 1500 zł., planuję tydzień urlopu i chcę go fajnie spędzic. Myślę, że za te pieniądze jest szansa na wycieczke samolotową. Proszę poradźcie, czy czekać na last minute (urlop na początku sierpnia), czy kupować już teraz. Jaki kraj polecacie? Może to niewiele pieniedzy, ale tylko tyle mam...(za uwagi w stylu "zostań nad polskim morzem" z góry dziekuję)
  • chciałabym na przełomie sierpnia i wrzesnia wybrac sie z mezem na wakacje, W sumie mozemy przeznaczyc na nie 4 tys. Gdzie za taką cene mozna leciec na dwa tygodnie z wyzywieniem. Już głupieje od przegladania ofert. Pomocy!!!!!!!!!
  • W zasadie problem zawarty jest w 'temacie'. Wybieram sie tam i poszukuje racjonalnego przelozenia jakosc/pewnosc/cena. Bede dzwieczny.
  • scan holiday - La perla, był ktos?? jakies rady z góry dzięki

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się