Forum Turystyka Europa Turcja
ZMIEŃ
      last minute

last minute

(11 wyników)
    • witam ,czy orientujecie się gdzie jeszcze mozna ustrzelić super last minute do Turcji... sprawdziłam już możliwie wszystkie strony i nic ... jak sa to w okolicach 2000zł/7 dni//.... gdzie sie podziały prawdziwe lasty?
    • mielismy rezerwowac teraz wyjazd do Turcji, koniec maja na tydzien, all inclusive, hotel 4* -2 pary no ale z pewnych przyczyn musimy jednak zdecydowac sie na wersje "last minute" i przyznaję boję sie czy nam sie uda znaleźć cos fajnego?...nie mamy typów np. konkretnych hoteli, ale interesuje nas rejon Alanya, Side...i chcemy z biur "Wezyr" "GTI" "Sky Blue" (o ile dobrze zapamietałam nazwy biur) czy znajdziemy cos? kiedy zacząć sie rozglądać za taka ofertą? moze cos polecicie? cz...
    • Witam! Niestety wszystkie oferty hoteli położonych w centrum Alanyi są już wykupione. Zostaje mi nastawić się na last minute albo zmienić kierunek wakacji. W związku z tym mam pytanie: jak myslicie czy uda mi się znaleść ofertę last minute na hotel w samym centrum Alanyi? Planowany urlop: początek lipca. Może ma ktoś doświadczenie w tej kwesti z zeszłego roku? Pozdrawiam.
    • No własnie chcielibyśmy polecieć z mężem i dwójką dzieci 5 i 13 lat gdzieś , może Turcja , może Egipt a może Tunezja , oferta tylko all aclusive . Czy ktoś korzystal z ofery na ostatnią chwilkę? Jakie są tego zalety i wady żeby czekać na ostatni moment i mam nadzieję zaoszcządzic 1000-1500zł. no bo teraz taki koszt to ok. 8000zł. na dwa tyg. Co radzicie?
    • Orientuje sie ktos, kiedy pojawiaja sie oferty first minute? Dopiero co dostalam oferte lasta, ale 5 dni przed wylotem, to troszke malo czasu na ogarniecie wszystkiego :) Pozdrawiam!
    • ja kupowalam na 5 dni przed odlotem i zaplacilam o 600 zł mniej niz byla oferowana jeszcze na 3 tyg przed wylotem:-))) polecam ITAKĘ
    • biznes.interia.pl/news/polaku-koniec-tanich-wakacji,1269683
    • Ponieważ nie mam w tym roku bardzo dużych funduszy na wakacje, stwierdziłem, że polecę na jakieś nie drogie last minute do Turcji. Znalazłem w jednym biurze wycieczkę do Alanyi za 990 zł. Hotel 3 gwiazdkowy, z wyżywieniem itd. Jak dla mnie to wszystko jest wystarczające, ponieważ tak jak napisałem w tym roku mam ważniejsze wydatki i nie mogę na wakacje przeznaczyć kilku tysięcy. Myślicie, że cena atrakcyjna? Mnie się wydaje, że tanio...?
    • Polecacie jakis hotel z ALL INC, bezposrednio przy plaży. Z jakiego biura zeby zmiescic sie w 3tys. od osoby. Licze na was
    • Z Krakowa. Orientuje sie ktos? Oprocz Almaturu, gdzie jest troche za drogo:/ a moze to normalna cena. Z gory thx za info!
    • Pomóżcie proszę,bo się wahamy,rezerwowac teraz czy czekać na last minute.Ceny powinny chyba spasc ze względu na ptasią grypę?Interesuje mnie Alanya ,14 dni,all,jakiś dobry hotelik 4* lub 4+,proszę poradżcie co robić.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się