last minute

(11 wyników)
  • dziewczyny, korzystacie z ofert last minute? planujecie juz wakacje? mam pare pytanek :)
  • Witajcie, Jak szukać tanich (ale przyzwoitych) wczasów samolotem dla dwóch osób dorosłych + dwoje dzieci (3 i 9 lat)? Chodzi mi o duże zniżki dla dzieci; wczasy mogą być last minute, bo nie musimy planować dokładnej daty wyjazdu (tylko orientacyjnie - początek lipca). Czy macie jakieś sprawdzone biura podróży, które oferują duże zniżki dla dzieci? Jak najlepiej "polować" na last minute? Kasia
  • Podobno można niedrogo polecieć na ciekawe wakacje z Berlina na zasadzie absolutnego last minute - z tego, co słyszałem, przyjeżdża się w ciemno na jedno z tamtejszych lotnisk i poluje się na oferty. W efekcie można tanio polecieć na wycieczkę, która normalnie byłaby znacznie droższa. Czy ktoś próbował tej metody? Jeżeli tak, miałbym takie oto pytania: 1) w jaki sposób znajduje się oferty na lotnisku? 2) jak długo trzeba polować? 3) na jakiego rzędu obniżkę względem ceny "normalnej" ...
  • niedługo majowy weekend ponieważ możemy, tak jak co roku czekamy na atrakcyjną ofertę last minute do jakiegoś cieplutkiego kraju (lot nie dłużej niż 4 godziny) w obrębie Europy - pytanko - czy ktoś ma się też ochotę wybrać? my możemy się spakować z dnia na dzień dlatego te najatrakcyjniejsze cenowo oferty nas interesują:) dobrze by było pojechać z kimś kto ma dzieciaki - zawsze weselej prawda? wprawdzie w zeszłym roku pojechaliśmy i znaleźliśmy już w samolocie znajomych - ale może w tym ro...
  • Witam wszystich, chcialabym zapytac ile placiliscie za lasty z dzieckiem w lipcu (inne miesiace tez mile widziane) interesuje mnie cena za 2+1 i w jakim kraju i ile gwiazdek, zastanawiam sie czy ryzykowac z lastem czy rezerwowac teraz znow pokoje nad Bałtykiem. Ze wzgledu na urlop w zlobku w lipcu takze musimy w lipcu wziac urlop. Slicznie dziekuje za wszystkie informacje
  • Jak wybieracie i dlaczego... Z 2,5 latkiem lepiej na 1 czy 2 tyg.? W biurach mówią że jak Tunezja to wystarczy 1 tydz. bo poza hotelel nie ma gdzie się ruszyc. Jak Turcja to 2 tyg. jest ok - bo jest tam co obejrzec. All inclusive lepiej brac podobno w Tunezji, Turcji a w Bułgarii wystaczy HB - bo wyżywienie na mieście jest tam tanie. A co jesli chodzi o rezerwacje - podobno najlepsze ofert poszły w grudniu. Wybieracie coś sposród tego co zostało czy czekacie na last minute?
  • Oglądałam niedawno oferty last minute, ceny są atrakcyjne, a wyjazd nie jest wcale nazajutrz tylko np. za dwa tygodnie. No i wymyśliłam sobie, żeby tak we wrześniu skorzystać z takiej oferty - nic na razie nie planować, we wrześniu usiąść przed kompem i poszukać. Napaliłam się na hotele 5 gwiazdkowe (lub 4) all inclusive. Miałyby to być wczasy, podróż samolotem, miejsce - tu jeszcze nie wiem, może Turcja - zauważyłam, że jest stosunkowo tańsza niż Grecja, Włochy i inne. Mam pytanie - d...
  • Planujemy 2 tygodnie urlopu na przelomie lutego i marca i wlasnie mysle gdzie sie udac, moze ktos mi cos poradzi??? bede wdzieczna! Miotam sie pomiedzy Slowacja - czyli zimowymi klimatami - tyle,ze na nartach ze wzgledu na 6-cio miesieczna ciaze i 2 letnia corcie nie pojezdze, wiec moze raczej CIEPLE KRAJE - jakies last minute, ale gdzie jest cieplo o tej porze roku i bezpiecznie dla maluszka i ciezarowki??? pomozcie! pozdrawiam szaszka
  • Przeglądam katalogi lato2005, w głowie mi sie kręci....Marzy mi sie wyjazd z rodzinką (dzieci 12 i 7 lat) na Kretę lub inną wyspę, a może do Turcji. Njagorsze jest to, że mąż nie wiem kiedy będzie mógł wziąść urlop (lipec lub sierpień), pomyślałam sobie, ze może spróbujemy last minute, ale że mieszkam na prwincji, nie znam nikogo kto skorzytsał już z takiej oferty. Macie jakieś doświadczenia? Dzieci moje są już duże (ale to jednak dzieci...)...
  • Po przeliczeniu pieniążków raz, drugi doszłam do wniosku że jednak brakuje mi do tych wymażonych wakacji za granicą, tym bardziej że opcja jedna osoba dorosła i dziecko jest dość droga a tak będę właśnie podróżować. Czy któraś z was korzystała z opcji LAST MINUTE podróżując z dzieckiem, czy to nie za duże ryzyko? Kuba ma trzy latka. Pozdrawiam Agnieszka
  • hej kochane mam na imię Magda (Gooh), a mój roczny synek Bruno szukamy mamy z dzieciaczkiem na wspólny wyjazd na wakacje (w czerwcu) - sa trzy opcje bardzo atrakcyjne cenowo - Tunezja (1180 zł + opłaty lotniskowe ok. 60 $, w cenie wszystko - jest nawet basen i brodzik dla dzieci), Kreta (od 1060 zł do 1160 zł, ładne apartamenty, bez wyżywienia, przelot samolotem w cenie+ opłata lotniskowa, blisko plaży), lub ewentualnie Majorka (oczywiście ta najdroższa jest - 1510 zł,z wyżywieniem) ceny ...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się