Forum Na emigracji Matki Polki w UK
ZMIEŃ
      last minute

last minute

(4 wyniki)
    • Dziewczyny, jestesmy bardzo ograniczeni czasowo jesli chodzi o to kiedy mozemy miec urlop i mamy maly budzet - marzy mi sie jednak tygodniowy wyjazd zaraz po Swietach na okolo tydzien. W sumie gdziekolwiek aby zmienic otoczenie,troche odpoczac, no moze aby bylo troche cieplej. Czy mysliscie ze szansa znalezienia czegos w tym okresie za male pieniadze jest realna? Nigdy nie kupowalismy wakacji last minute ale mozemy czekac do ostaniej chwili. Co sadzicie? No i na jakich stronach szukac ( bo c...
    • sprawdzam sobie jakies last minute i nie znam za wiele stron: thomson, holiday supermarket, thomas cook, first choice,,,i tyle.. nie sztuka wpisac w google last minute, wyskakuje masa firm, kwiestia ile z tego jest warte kasy, ile pewnych itd,,,rzuccie sprawdzone linki :)
    • i co? niby niecale 150 funtow od osoby,a potem robbi sie 900 funtow dla 2 osob i 2 letniego malucha:( tak bardzo chcemy wyjechac na kilka dni ok.25-tego. dajcie mi prosze podrozujace dziewczyny jakies wskazowki.Jak szukac? Czy duzo drozej wyjdzie jesli wejde do biura podrozy i oni juz mi zalatwia caly wyjazd?
    • W najbliższym czasie chcialabym kupic wyjazd na urlop na Cypr-dwoje dorosłych i male dziecko-nieskomplikowany-niedrogi-bez luksusow. Pierwszy raz będę korzystac z ang biur podrózy i wlasnie w tej kwestii chcialabym sie Was poradzic. Poki co przeglądałam oferty (interesuje mnie raczej zakup przez internet) Thomasa Cooka i Thomsona oraz oferty wyszukiwarek travelsupermarket, firstchoice,holidayhypermarket. Czy mozecie kierując sie swoim doswiadczeniem polecic cos lub odradzić, glow...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się