Forum Turystyka Świat Egipt
ZMIEŃ
      last minute

last minute

(34 wyniki)
    • Wybieram się z mężem 20 marca do Marsa Alam. Zastanawiam się czy lepeij teraz wykupić hotel, czy czekać na jakieś oferty last minute? Biura mówią, żeby kupować, bo nie będzie miejsc w hotelach lub samolotach. Czy to ściema, czy rzeczywiście? Wstępnie wybraliśmy hote 4* mający dobre opinie. Czy warto dopłacić te kilkaset zł od osoby i być w hotelu 5*? Jedziemy pierwszy raz bez dzieci i potrzebujemy odpoczynku, nie jestem wybrednym typem miejskiej paniusi, której wszystko nie od...
    • "Dziennik Gazeta Prawna": Już nie będzie last minute? 16.09. Warszawa (PAP/media) - Wakacje pod palmami za 1,2 tys. zł to już przeszłość, twierdzi "Dziennik Gazeta Prawna". Biura podróży zapowiadają podwyżki cen zagranicznych wyjazdów. Taka będzie konsekwencja nowych przepisów o usługach turystycznych, które wchodzą w życie od najbliższego piątku. Zgodnie z nimi biura podróży będą musiały nawet w przypadku niewypłacalności zapewnić klientom nie tylko powrót do kraju, lecz także zwrot pobr...
    • Zastanawiam sie czy oferty last minute sa gorsze od ofert wykupionych wczesniej. Przegladałam kilka wycieczek do HRG i czasami różnica miedzy jedna wycieczka z okreslonym terminem a lastem wynosi i po 1000zł.od osoby Ten sam hotel, wg opisu te same warunki pobytu i zastanawiam się gdzie haczyk. A jesli go nie ma to po co planowac i przeplacac...
    • Czesc! Po raz pierwszy wybieram sie do Egiptu, na poczatku marca. Przegladajac oferty last minute na stronach www widze, ze oferty wcale nie sa jakies bardzo atrakcyjne, sadze, ze biura prawdziwych cen last minute nie oglaszaja wszem i wobec. Czy znacie z wlasnego doswiadczenia biura, ktore maja sensowne last minute? Dodam, ze decyzje o wyjezdzie moge podjac z dnia na dzien.
    • jak myslicie a moze wiecie bo sprawdzaliscie co sie bardziej oplaca? kupowac wyczieczke juz pol roku wczesniej czy czekac na okazje z ostatniej chwili? mysle tu o wyprzedzeniu ok tygodnia bo inaczej nie dam rady. Acha no i oczywiscie mysle o zimie. First za jakis czas sie zaczna a ja nie wiem czy sziukac czy czekac. jest jeszcze jedno ograniczenia jak dla mnie, mianowicie musz esie zmiescic w scisle okreslonym terminie, nie mam mozlwiosci przesuniec. No i mam male dziecko.. wlasciwie t...
    • Witam kiedy wykupic wycieczke by cena byla najnizsza przymierzam sie do wykupienia naprawde last minute 1 -2dni przed wylotem kiedy cena jest juz ostateczna i nie ulegnie obnizeniu moze ktos wie??Chodzi tylko o Triade??
    • Marzy mi się wyjazd do Egiptu w przyszłym roku. Niestety w sezonie nie uda mi się wyrwać, po za tym jest za drogo. Najlepiej na wyjazd pasowałby mi kwiecień. I tu moje pytanie - ile w tym miesiącu (orientacyjnie) kosztuje najtańszy pobyt 2-tygodniowy w Egipcie? W tym roku w maju byłam w Tunezji i tydzień pobytu kosztował mnie 700 zł od osoby. Drugie moje pytanie dotyczy pogody - czy w kwietniu można się już swobodnie opalać i chodzić w letnich ciuchach? Przyznam, że chciałabym...
    • Kiedy można spodziewać się obniżki cen na październikowe wyloty do Hurgady- muszę zasponsorować wyjazd 3 osobom. Czy zdarzają "super" lasty- jeszcze tańsze, na klika dni przed wyjazdem?
    • Witam. POnieważ w tym roku chciałbym wylecieć do Egiptu a konkretnie do HRG, pytam: Które z rodzimych biur posiada dobre lasty? Proszę o pomoc w tej sprawie.
    • czy ktos kupował wycieczkę na wcześniej podane parametry? czy jest to możliwe spakowć walizę i czekać na odpowiednią propozycję?Prosze o radę, może urwałam się z choinki ze swoim pomysłem?
    • chcielibysmy z przyszlym mezem pojechac w podroz poslubna 10 pazdziernika do egiptu.Wybralismy juz hotel(sealife resort z triady) i zastanawiamy sie ile dni przed wyjazdem wykupic wycieczke??dla przykladu hotel sealife w INTERNECIE!! jest teraz w cenie 2600(wszystkie oplaty w cenie) ale tylko na termin 12.09 a na terminy 19 i 26 jest juz(liczac wszytkie oplaty) za 2850.za to w gazetce jest za 2600+oplaty.czy ktos wie o co tu chodzi??prosze o pomoc,bo nie chcialabym,zeby pozniej br...
    • moze ktos zna jakies ciekawe oferty, wyjazd na 2 tygodnie, wylot z warszawy, hotel *** albo **** z HB
    • Mam zamiar leciec do Egiptu pod koniec sierpnia. Teraz najnizsza cena za hotel 3* to 1800(2 tyg - HB). Czy czekac jeszcze z nadzieją że bedzie jakies super last minute? Czy zamawiac juz?
    • czy mam jakąś szanse, co otym myślicie?
    • Doradzcie, lepij wykupic wycieczke teraz (termin: wrzesien, EGIPT), czy poczekac i szukac cos w sierpniu???
    • Mam pytanie, z ciekawości weszłam na stronę Alfa Star, lecę 31.05 do hrg i oczywiscie doliczono mi dopłaty paliwowe. Dzisiaj gdybym sobie zarezerwowała to już o żadnej dopłacie nic nie piszą - cena jest niższa niż moja w first minute?! Moze ktos wie o co chodzi - ja płacę na wylot 31.05 opłatę paliwową - a gdybym wczasy wykupiła dzisiaj to nie płacę. Super oferta - albo ja coś przeoczyłam? Pozdrawiam, malgig
    • interesuje mnie Sharm El Sheikh. Myslalam ze wycieczki do Egiptu sa tanie, ale.. wlasnie sprawdzilam w Triadzie i jestem zaskoczona cena.. za 2 osoby 3500 to chyba przesada jak na Egipt.. leciec chcemy pod koniec lipca. w ktorym biurze turystycznym mozna kupic tansze wycieczki? i czy lepiej kupic wczesniej czy last minute?? z gory dziekuje za odpowiedz.
    • Czy ktoś był z Eccoholidy w Egipcie na lastminute klasa turystycznaw ich katalogu napisane było, że cena w szczycie sezonu lipiec/sierpien wynosi 1199zł + wiza,ubezpieczenie.Czy coś możecie powiedzieć na ten temat .Pozdrawiam X-men
    • Czy ktos ma jakies doswiadczenia w czatowaniu na okazje na lotnisku? Jakie sa w ogole zasady sprzedazy wycieczek w ostatniej chwili? Kiedy zapada decyzja, ze ten kto wykupil wycieczke juz sie nie zjawi i mozna ja sprzedac komus innemu? Myslicie, ze sa szanse zlapac teraz jakas super okazje prosto z lotniska do Egiptu?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się