Forum Turystyka Świat Tunezja
ZMIEŃ
      last minute

last minute

(10 wyników)
    • Hej, Tak się ostatnio zastanawiam czy by sobie nie wykupić last minute pod koniec sierpnia np i nie pobyczyć się na plaży w Tunezji. :) Jako, że nigdy nie kupowałam na ostatnią chwilę, nie wiem jak ceny mogą się kształtować w tym okresie. Orientuje się ktoś czego mogę się spodziewać? Zależałoby mi na wyżywieniu ALL - 2os. - hotel min. **** - choć jakby się trafił jakiś ciekawy *** to też bym się skusiła (rok temu byłam w Tunezji w *** i nie narzekam - nie jestem wymagająca) - 2tygodnie...
    • co sie bardziej opłaca wybrać ofertę first minute ze zniżka czyli zarezerwować teraz wycieczkę na sierpień czy poczekać na last minute ? poradźcie
    • Kto zna jakas dobra oferte na 31.07 na 2 tygodnie do hotelu 3 gwiazdkowego interesuje mnie do 1300zł oferta
    • MySlimy o wyjezdzie pomiedzy 31.08 - 02.09 ,czy warto czekać na ostatnią chwilę czy lepiej juz teraz coś zarezerwowac?Prosimy takze o nazwe biura które specjalizuje sie wyjazdami do Tunezji i ma zawsze fajne ceny.Interesuje nas wesja ALL- hotel****
    • Proszę o info.
    • Witam, Mam taki problem, że nie wiem czy wycieczki last minute dotyczą 2 osób czy więcej...znalazłam interesującą mnie ofertę ale boję się zarezerwować bo napisane jest ze "pokój 2 osobowy". i nie wiem czy dwoje moich przyjaciół też będzie mogło zarezerwować tę samą wycieczkę...proszę o pomoc...w skrócie czy oferty last minute są tylko dla 2 osób czy nie koniecznie??
    • Hej. Chcieliśmy wyjechać we wrześniu gdzieś gdzie jest ciepło i tanio. Wybór padł na Tunezję. Ale jak zaczęliśmy szukać konkretnych ofert, to się nieźle zdziwiliśmy... Nawet w najtańszej Triadzie 2-tyg. pobyt HB w jako takim hotelu **** we wrześniu kosztuje ok. 2000 zł od osoby! W zeszłym roku koleżanka za 1700 zł pojechała na 2 tygodnie do Tunezji i to do hotelu **** na ALL INCL.! Jak myślicie - czy oferty na wrzesień będą tańsze pod koniec sierpnia czy może lepiej już teraz ...
    • Witajcie! Planuję wyjazd do Tunezji w pierwszych dwoch tygodniach września, moz ktos wypoczywal w tym terminie i moglby napisać mi na jaką pogodę mogę liczyć. Czy ktoś z Was jeździ z ofert last minute? moze jakies wskazowki dla mnie kiedy bede wykupować wycieczkę. jaki czas wczesniej musze wybrac sie do biura podrozy aby nie bylo za poxno ani za wczesnie? proszę o wyrozumiałaość dlatego ze jest to moj pierwszy wyjazd na wakacje zagranicę i jestem zielona w tych sprawach. pozdrwaiam
    • No własnie bo czytam tu forum przebywam tu od 3 tyg. a nikogo nie widzę żeby też leciał w tym terminie .Miłoby było jakby ktoś też się takowy znalazł.
    • Wakacje zblizaja sie do powoli do konca:-( Mam wiec propozycje.....Moze jako wskazowki lub przestrogi dla innych( rowniez i dla mnie bo chce sie tam za rok wybrac) opsalibyscie jak bylo w Tunezji z w/w biurem

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się