Forum Turystyka Świat Egipt
ZMIEŃ
      latanie

latanie

(96 wyników)
    • Witajcie, mam pytanie jak w temacie: jakimi liniami lata Oasis z Krakowa do Hurghady? Lecę w maju a w oasisie nikt nic nie wie - trochę dziwne, że kontraktują hotele a nie kontraktują przewoźnika? W styczniu byłam z Eximem i złego słowa nie powiem - latają airCairo i wszystko jest super, nowe samoloty. Trochę boję się, że oasis lata jakimiś truposzami:((( Dajcie znać, dzięki, aga
    • Pytam,bo ja sobie nie radzę.Boję się panicznie latać.18 maja wylot, a ja już o niczym nie myślę,tylko jak to będzie.Do tego dzisiaj następna katastrofa i znowu zginęło tyle ludzi i cud bo ocalał jeden chłopczyk.Takie informacje jeszcze gorzej na mnie wpływają,do tego stres związany z wulkanem i mam dawkę wybuchową :-) Może to jest spowodowane też tym,iż ile razy lecę tyle razy są turbulencje i wydaje mi się że spadamy.No wpadam w małą panikę :-)
    • !7 listopada wylatuję do sharm z Wrocławia z Itaką. Naczytałam się mnostwo opini i tych liniach lotniczych. Lecę z dzieckiem i na serio zaczelam sie bac. Leciał ktos z nimi ostatnio?? Bardzo prosze o odpowiedz
    • witam mam pytanie z kim teraz lata kopernik wiem że zmienili o kilka godzin wylot wychodzi dzień później ale i powrót dzień przesunęli dalej jest tylko nr. lotu LSK 733
    • napiszcie proszę jakim latają samolotem z poznania do hurgady? czy lata ten sam czy sie zmieniają?
    • jakimi liniami lata alfa star z wroclawia do sharmu? czy ktos moze lecial i podzielilby sie "wrazeniami"?
    • czy ktoś wie jakimi liniami lata TUI i NECKERMANN,bo Scan Holiday lata Air Polonią a nie Lotem a myślałam,że biura o tej renomie latają lepszymi liniami
    • Chodzi mi czy korzystaja z polskich przewozników?
    • Możecie coś powiedzieć na ten temat jak się leci tymi liniami?Planuje urlop w Egipcie i właściwie kazde biuro oferuje przelot KoralBlue. Lubie wiedzieć czym lecę i czy dolecę w jednym kawałku. Z góry dzieki za info>
    • jakimi liniami lata alfa star do sharmu?? i czy ktoś kto w tym roku lecial moze mi powiedziec czy podaja catering na pokladzie. dzieki pozdrawiam
    • 8/06 leciałam do Taby z Eximem - było nas 28 osób. 23/06 wracając było 40 - ale tylko dlatego że przełożono lot do W-wy na KTW i transferowano klientów do stolicy busem. Na plażach Dahab nie słychać języka polskiego... rezydenci narzekają że Polaków nie ma ... myślę że macie odpowiedź dlaczego biura przekładają wyloty albo odwołują :( mało nas w Egipcie a ktoś obiecywał że już niedługo plażem będą nasze
    • Jak tak to zaraz kupuje wycieczke na 22.07 hotel fantazja 2200zl. Moim zdaniem super cena.
    • jakie biuro lata polskimi liniami lotniczymi (lub nie egipskimi) do hurghady ????
    • Moze ktos wie jakimi liniami lata sie z Triada ??
    • Szukam biura podróży, które korzysta z usługa naszego krajowego przewoźnika lotniczego.
    • Mam pytanie do osób które zarezerwowały lato 2010 w Scan Holiday. Ja zarezerwowałam na początku grudnia wyjazd do Hurghady na lato. Dzisiaj kiedy sprawdzałam na stronach SH, fly.pl, i holidaycheck.pl cenę mojego wyjazdu wyszło mi, że przy rezerwacji dokonanej dzisiaj zapłaciłabym ok.700 zł mniej. Czy Wy macie podobną sytuację, jeśli tak to czy pytaliście się w waszych biurach, skąd wynika taka różnica, czy ewentualnie biuro zaproponowało zwrot różnicy w cenie lub jakieś inne ro...
    • Jestem zielona w temacie Egiptu i chcialabym sie dowiedziec co zabrac dla tak malego dziecka ,jakie sa temperwtury w nocy ,co na plaze,jak z basenem czy brac pieluchy do plywania ,czy jakies buty na plaze.Rany nie mam pojecia o takich wyjazdach ,pierwszy raz jedziemy za granice:) Za wszelkie porady z gory dziekuje:)
    • Jakimi liniami lata Triada z Warszawy do Hurghady? I w drodze powrotnej? Czy podają w samolocie gratisowy ciepły posiłek?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się