Gość: iza IP: *.lokietek.wolbrom.pl / *.lokietek.wolbrom.pl 16.04.04, 17:21 czy ktoś wie jakimi liniami lata TUI i NECKERMANN,bo Scan Holiday lata Air Polonią a nie Lotem a myślałam,że biura o tej renomie latają lepszymi liniami Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: x Re: czym lata Tui i Neckerman IP: *.aster.pl / *.aster.pl 16.04.04, 18:01 lataja samolotami Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xx Re: czym lata Tui i Neckerman IP: *.maqs.com 20.04.04, 17:07 Na dodatek latają swoimi samolotami Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tene Re: czym lata Tui i Neckerman IP: *.tui.de / 62.48.72.* 20.04.04, 16:58 TUI lata LOTem w czwartki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cs Re: czym lata Tui i Neckerman IP: *.k241.webspeed.dk 21.04.04, 00:25 To Scan Hiliday ma jakas renome ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Noa Re: czym lata Tui i Neckerman IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 21.04.04, 19:12 W/wym. biura podróży latają LOT-em, w czwartki o godz.8.00. Leciałam w marcu z Neckermana, miałam tylko wykupiony przelot, łącznie z wizą. Na miejscu okazało się , że ze względu na sam przelot tzn. bez wykupionego hotelu muszę kupić wizę 15$. To jak w końcu jest !!! żądajcie dokładnych wyjaśnień przy zawieraniu umowy. Lot w tamtą stronę opóźnił się o 1 godz., oprócz tego wszystko było w porządku, obsługa super...Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś