libido

(8 wyników)
  • Czesc dziewczyny! Od ponad 3 lat, czyli od poczatku jak zaczelam wspolzyc biore tabletki antykoncepcyjne, poczatkowo Rigevidon, nastepnie Microgynon, a treaz znowu Rigevidon( kwestia refundacji). Sa to tabletki jednofazowe. Nigdy nie mialam orgazmu ,a nie jest to napewna kwestia "techniczna"- mam czulego chlopaka, bardzo sie stara i dba o to zeby mi bylo przyjemnie. Podczas wspolzycie praktycznie nic nie czuje, bywa przyjemnie, ale nigdy nie byl to "odlot". Bywaja chwile kiedy mar...
  • może to nie to forum, ale pisałam juz gdzie indziej i jak dotąd wychodzi na to że albo chcesz dziewczyno zażywać tabletki - albo uprawiać i mieć ochotę na seks... a ja nawet nie tyle chcę co muszę zażywać diane bo okazało się że mam PCO,czy którakolwiek z Was miała ten problem i poradziła sobie z nim to dla mnie bardzo ważne... aha i nie piszcie o zmianie taletek bo w moim przypadku to podobno wogóle nie wchodzi w grę, pomóżcie proszę...
  • czesc dziewczyny, wlasnie...co wy o tym sadzicie? ja biore pigulki 3 lata, wczesniej sie nad tym nie zastanawialam ale teraz wydaje mi sie ze jednak one wplywaja na moje zycie seksualne. prosze w wasze wypowiedzi. pozdrawiam
  • czy któraś z was stosuje te tabletki? czy pomagaja na trądzik?
  • CZY OBNIZAJA LIBIDO????
  • czy któraś z Was je bierze? sprawdzałam w wyszukiwarce, ale chyba są mało popularne ;-( teraz biore Cilest (pół roku) ale buzia jest jaka była tzn. nie jest źle ale tez nie idealnie, a włoski rosna jak rosły choć baaaardzo bym chciała żeby było ich mniej. a najgorsze, że ochota na seks jest bliska zeru, gdy jeszcze nie tak dawno to był max. zanim spytam o to gina, kieruje pytanie do WAS: czy faktycznie powoduja poprawę cery i zmniejszenie owłosienia? czy nie spada po nich libido?...
  • wiele jest watkow o tabletkach antykoncepcyjnych ale chcialabym zaproponowac male podsumowanie:)sama zastanawiam sie nad ich stosowaniem tak wiec czy jest wiecej plusow czy minusow?? tak jak sama mysle to na: PLUS: antykoncepcja(!!),ladniejsza cera,podobno pozbycie sie nadmiaru wloskow,regularny cykl,przesuniecie miesiaczki jesli akrurat nie chcesz jej miec,leczenie,powiekszenie piersi(jak dla mnie bo jak na razie sa malutkie) MINUS:hmm...dawka hormonow, pajaczki,zylaki,tycie,zatrz...
  • Na moje problemy z trądzikiem pani doktor zapisała mi Regulon. Zacznę go brać dopiero za jakiś czas. Chciałabym sie dowiedzieć, czy któraś z Was brała te tableti i czy pomogły na cerę. No i czy długo trzeba czekać na efekty?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się