libido

(8 wyników)
  • Czy metody zwiększenia libido takie jak np. ostrygi działają również w przypadku kiedy ma się do czynienia z kobietą która nie jest w typie mężczyzny? Chodzi o sytuacje kiedy nie jest to wywołane problemami zdrowotnymi ale wyglądem partnerki.
  • Od 4 miesięcy biorę tabletki antykoncepcyjne. Niestety powodują one u mnie bardzo duży spadek libido, z każdym miesiącem coraz większy. Nie wiem jak powiedzieć o tym partnerowi. Mówiłam mu już wcześniej o prawdopodobieństwie takich skutków ubocznych, ale on nie bardzo w to wierzył, że mogą one tak na mnie wpłynąć. Próbowałam już kilka razy jakoś delikatnie o tym mówić, ale bardzo się boję, że on może uważać, że to jego wina. Niestety nie mogę sobie pozwolić na odstawienie pigułek.
  • Jestem z kims w zwiazku od 2 lat, jest dla mnie krolewiczem, prawie nosi mnie na rekach, jest nam dobrze ze soba, ale moje libido spadlo do 0!!! Dlaczego? Nie sa to sprawy higieny.Kiedys rozpalal mnie do czerwonosci.Jestem w szoku.
  • Mam 40 lat i całkowicie straciłem zainteresowanie sexem.Po prostu nie chce mi sie kochac ani z żoną ani z żadną inną kobietą. Co robić, gdzie mogę uzyskać jakąś pomoc ? Czy to w ogóle da się wyleczyć ?
  • Witam! Od pewnego czasu znalazłem się w dość mało komfortowej dla mnie sytuacji... Bez wyraźnych powodów, moja kobieta stała się dla mnie mocno "chłodna". Nie ma już miedzy nami tej czułości, bliskości, nie wspominając o seksie, który powiedzmy zdarzył się. Czasem boli, bo czuje się naprawdę odrzucony... Trwa to już blisko 3 tygodnie i przez ten czas staram się jak mogę być wyrozumiały na wymówki typu : jestem zmęczona; źle się czuję; cos mnie boli... Wiem, wiem - kobieta zmienn...
  • ...chęci. Zamieściłam ten wątek na forum erotica, jednak tam chyba nie rozumieją na czym polega problem... Mówią odstaw pigułki, a ja jasno napisałam, że to nie wchodzi w grę i tak w kółko. Od dawna biore pigułki. Jakiś czas temu zmieniłam na najbardziej korzystne dla mojego zdrowia jednak znacznie spadło mi libido. Zawsze seks był dla mnie bardzo ważny. Teraz źle się czuję bez tego, ale zupełnie nie mam ochoty! W ogóle mnie to nie interesuje! Jeśli próbuję się przekonać do tego ...
  • :-( a latka lecą...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się