Forum eDziecko edziecko Niemowlę
ZMIEŃ
      libido

libido

(4 wyniki)
    • Jestem juz ponad pół roku po porodzie a moje libiodo jest od porodu zerowe: ((( nie wiem dlaczego? Mąż wyrozumiały, ale ile może cierpieć.Kochamy sie żadko raz na tydzień/dwa. Czy to sie unormuje?
    • Karmię piersią, więc biorę cerazette, ale jest mi tak niedobrze, jakbym była w ciąży...już nawet kilka razy robiłam sobie test ciążowy... Zanim zaczęłam brać czułam się dobrze, słyszałam, że ogólnie te tabletki są źle tolerowane przez kobiety, czy wy czujecie się dobrze po nich?
    • żona urodzila przed miesiącem, wkrótce mamy zamiar wrócic do współżycia, mam pytanie do dziewczyn, po jakich antykoncepcyjnych środkach hormonalnych nie straciłyście ochoty na sex, nie spadło Wam libido itp. ????
    • czy mozna liczyć na to, że karmiąc piersią można nie zajść w ciążę? czy któraś z mam stosowała tabletki antykoncepcyjne dla matek karmiących- jesli tak to jak sie czulyscie (czy można przytyć, czy sa depresjeitp) po nich i ile je stosowalyscie ?okres przeciez moze sie pojawic nawet po roku od porodu(jesli sie karmi piersią)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się