-
Czy w końcu można ten żeń-szeń czy nie? W wielu preparatach jest oprócz tego cynk i np. dynia,ale głównie zeń-szeń.... chciałabym coś brać, jestem zmęczona,ale też jak ciut wypocznę to libido baaaaaardzo niskie, no a ile można? Niestety synek 2l 2m ostatnio więcej przy piersi i sama już nie wiem...
-
Witam:-)
Minęło prawie 6 miesięcy jak urodził się nasz synek i cały czas karmię piersią. Niestety od czasu porodu moje libido jest na poziomie prawie zerowym a nawet teraz jest gorzej niż po połogu:-( Czy karmienie piersią powoduje spadek libido? Czy wy też macie ten problem?
Pozdrówki:-)
-
Zastanawiam się czy :
tyjecie od nich?
macie dobre samopoczucie?
czy laktacja się nie zmniejsza?
czy w pochwie nie jest sucho?
czy libido nie spada?
Mam tylko i wyłącznie negatywne wspomnienia ze stosowania tabletek ale były to tabl dwuskładnikowe, nie wiem jak te na mnie zadziałają.
-
Moja gin poleciła mi i zapisała tabletki antykoncepcyjne Cerazette. Mówiła że
są nie mają żadnych działań ubocznych są skuteczne i można zażywać karmiąc
piersią. A czy wy może je stosujecie? Proszę o opinie:-)
Mama Wiktorii
-
podczas kp pierwszej córki seks był ostatnia rzecz na jaka mialam ochote, poza suchoscia pochwy, ktorej mozna latwo zaradzic, problemem nr 1 byl moj absolutny brak zainteresowania tym obszarem zycia. Zwiazek ucierpial lekko, bo mam madrego i dojrzalego faceta. Teraz, po urodzeniu drugiej corki dawna namietna titer wrocila i na sie dobrze! |Po pierwsze ochote mam, mimo zmeczenia przeogromna, gdyby nie dwojka owocow naszej milosci, ktora trzeba sie zajmowac 18-20 h na dobe, ciagalabym tego bied...
-
nie wiem co doradzić koleżance - bardzo jestem ciekawa co Wasz ginekolog
sądzi o tej tabletce ? nie chodzi mi o jej skuteczność tylko o to, czy
rzeczywiście nie szkodzi dziecku, czy na prawdę jest taka " bezkarna" podczas
karmienia piersią ???? i o ewentualne skutki uboczne, które by zniechęcały do
jej stosowania ??? wiem,rozregulowuje organizm i potem trudno zajść w ciąże,
ale koleżanka nie planuje już więcej dzieci, więc to niebyłby problem....
proszę,doradźcie coś dziewczyny...