Forum Zdrowie Homeopatia
ZMIEŃ
      libido

libido

(5 wyników)
    • Może zacznę od tego, że dwa lata temu (to juz tyle czasu?) urodziłam córeczkę, rok karmiłam naturalnie. Od czasów ciąży moje libido zmalało do zera, wręcz mam niechęć i awersję do seksu, ale zaznaczę (myślę, że to ważne), że przed ciążą z moim libido tez było kiepsko. Wydaje mi się, że stan ten w dużej mierze zawdzięczam tabletkom anty, które brałam całymi latami i które mnie zablokowały. Ginekolodzy proponuja inne tabletki, ale ja juz zmądrzałam (w wieku 30lat, mozna w końcu zmą...
    • Witam serdecznie! Pani dr medycyny i homeopata po przeprowadzonym długim wywiadzie stwierdziła, że moja konstytucja to sepia. Dostałam 2 m-ce temu jedna dawke sepi 200 CH i mozna by powiedzieć ze zniknęła mi alergia, na która cierpiałam, choc może za szybka ta diagnoza ale jest cos co mnie niepokoi. Od mniej więcej 4 tygodni ogarnęła mnie dziwny stan emocjonalny typu "na nic nie mam ochoty" poza pracą zawodową. To co sprawiało mi radość stało się obojętne ale najgorsze jest to że...
    • Witam! Mam pytanie odnośnie tabletek AMPHOSCA L'OVARINE. Czy te tabletki można brać jak sie karmi piersią (dziecko ma 1,5 roku)? Czy znacie je, a przede wszystkim ich skuteczność. Pozdrawiam
    • czy istnieją jakieś leki czy też "środki" homeopatyczne zwiekszające ochotę na seks? jeśli tak to co to takiego? będę wdzięczna za odpowiedz
    • To ja zbiorowy watek zamieszczam pod nowym tytułem bo cos moje posty pomijane chyba sa :)) Co do leków wymienionych w tytule brałam oba jednoczesnie i wyrobiłam sobie zdanie, ze w kwestii alergii homeopatia niewiele mi pomaga :( Czy nie powinno sie brac tych 2 lekow jednoczesnie? A ja juz poleciłam moja homeopatke na tym forum :( Druga sprawa odnosnie śmierdzacycgh stóp, Awinn pytał czy sie poca, ale i tak nie odpowiedzial, wiec straszczam ponownie, swędzi między palcami, nie jest...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się