libido

(4 wyniki)
  • Niedawno minęło 2 lata jak jesteśmy razem, za 2 tygodnie stuknie roczek od kiedy jesteśmy narzeczeństwem. Jestem z nim szczęśliwa. Znosi mój charakterek, jest dla mnie bardzo dobry, kocha mnie. Rok temu byłam w nim szaleńczo zakochana, jeszcze przed zaręczynami. Cieszyłam się jak głupia na pierścionek, ślub w przyszłości. Teraz mamy wyznaczoną datę ślubu (lipiec 2010), zamówioną salę, fotografa, kamerzystę. Ja oglądam suknie ślubne. Ale nie mam z nim w ogóle ochoty za seks. . . Na począ...
  • Witam wszystkich zainteresowanych i chcących zapoznac się z moim problemem i obawami, w ogóle ze mną. Postaram się opisac moją historię od początku. Mam 26 lat, skończyłam studia, pracuję. Od lipca mam nową pracę na kierowniczym stanowisku( nie jest to praca stresująca dla mnie) nie zarabiam kokosów, ponieważ jestem młoda ale na warunki w moim regionie nie jest źle ( wspólnie z narzeczonym mamy „jakąś” zdolność kredytową). Mój narzeczony ma również 26 lat, pracuje.Na...
  • Kiedys brałam bardzo długo.Niestety, po tabletkach moja ochota na seks wyraznie spadała-zorientowałam sie dopiero jak odstawiłam...Teraz chciałabym brać-nowa sytuacja w zyciu, do prezerwatyw mam duza niechęc,a poza tym tabletki to jednak tabletki.No i mam pytanie: czy któras z Was miała może obinizone libido przy tabletkach i poradziła sobie z tym problemem trafiajac w końcu na takie, które nie powodowały taki rzeczy? Bo nie wiem czy mam szukać,czy taki efekt bedzie po każdym hormonie.D...
  • moze to jest smieszne ale mnie naprawde spedza sen z powiek od kilku miesiecy.ch odzi o to nie mam wogole ochoty sie kochac :( tzn czasami mam ale nie jestem w stanie nie wiem moze nie potrafie tego przelozyc na gesty,slowa itp a nawet jesli juz do czegosc dochodzi to wystarczy jakis malutki szczegol i wszystko mija...wiem tez ze jesli juz sie kochamy to jestem raczej bierna i poprostu sobie leze :( ...chcialabym to zmienic bo wiem ze moj maz czeka na to az pokaze mu naprawde to ze go p...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się