Forum Ukryte emagiel
ZMIEŃ
      libido

libido

(4 wyniki)
    • Doral mnie pogoniła ze "zdrowia kobiety" wiec pytam tu. było niedawno o mirenie, wiec dopytam dalej, (chociaz jak troche anty jestem na mirenę) Czy po założeniu mireny zauwazyłyście spadek libido tak jak po hormonach doustnych? głównie inetresują mnie opinie tych posiadaczek, które miały spadek libido po doustnych.
    • Bo zaczynam się nad tym zastanawiać...Wszystko fajnie,tylko chęci naprzemienne.A w tym cały jest ambaras ,żeby dwoje chciało NA RAZ.
    • w przedziale 30 + do 40 jest największe? :> po sobie obserwując mogę potwierdzić te hipotezę ;) a jak tam wasze doświadczenia w tym temacie, wzrosło spadło? tak nudzę się (a nie powinnam bo od groma roboty :/), a natchnął mnie wątek cioci o zapasie gumek na rok :>
    • mam pytanko. po dłuuugim stosowaniu tylko gumek zaczęłam myśleć o tabsach - przed myślą o zajściu w ciążę brałam je pół życia i było oki. Teraz proszę o pomoc, bo dłuuuugą mialam przerwę (3 lata starań i teraz 3 lata po porodzie), więc nie wiem , czy coś sie zmieniło w "trendach":) Podpowiedzcie - jakie badania zrobic w laboratorium zanim pójde do gina (jakieś hormony itp, czy cos jeszcze?), zeby nie byc królikiem doświadczalnym i żeby dało się coś sensownie dobrac... I jeszcze powiedzcie...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się