Forum Zdrowie Hashimoto
ZMIEŃ
      libido

libido

(4 wyniki)
    • Witam serdecznie, mam 21 lat i pewien problem ktory zauwazylem okolo pol roku temu. Choruje na hashimoto i wlasnie ostatnio zauwazylem straszny spadek libido i samopoczucia. chodze na silownie i rowniez zauwazylem ze jakos idzie mi duzo gorzej niz kiedys. Na poczatku myslalem ze mam zly poziom hormonow tarczycy ale wyszly bardzo dobrze. Dopiero ostatnio zacząlem kombinowac co moze to jeszcze byc i zrobilem badania na prolaktyne. Wyszla co prawda w normie ale jest bardzo wysoko 376,3 gdzie no...
    • mam wrażenie z JEST i to wprost proporcjonalny - dla mnie sex moze nie istniec gdzeis od 2 lat:(( a jakie Wy macie wraznie i obserwacje??
    • pomozcie mi :( ja wogole nic nie czuje nic...moj facet jest taki kochany tak sie stara...a mi sie cos porobilo nie mam ochoty na sex to po 1...a juz to ze nic nie czuje to dla mnie tragedia:( pomozcie
    • Dziewczyny i nieliczni panowie - to fajne forum i mysle ze moge o to zapytac. Nie chodzi mi oczywiscie o wypisywanie tu jakichs szczegolow, wiadomo, to bardzo intymna sfera zycia, ale poniewaz przy hashi sa rozne symptomy i o wielu tu sie pisze, wyczytalam ze jednym z nich jest malejace libido. Czy ktos z was zauwazyl ten problem tez u siebie? Pozdrawiam.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się