libido

(4 wyniki)
  • Czy macie w trakcie depresji i potem problemy z libido?czy powodem mogą byc leki?wlasnie wychodze z depresji i moja druga połówka mi mo calej swej akceptacji i wyrozumiałości ma już dość abstynencji a ja się zastanawiam czy źródła problemu mogę szukać w chorobie bądź lekach czy też problem jest w naszej relacji??
  • Witam. jak jest u Was z pożyciem seksualnym? Bo ja odnoszę wrazenie, ze moje libido jest "przygaszone". czy Wy również macie takie odczucia? Pozdrawiam.
  • antysex(14)

odczuwam ostatnio kompletny brak libido.Nie pozwalam mężowi się do siebie zbliżać.To zaczyna być naprawde przykre nawed dla mnie.Nie odczuwam abym była aż w takiej depresji.Może to związane z wiekiem,mam 25 lat...Co można na to poradzić?
  • Od jakis paru miesięcy obserwuję u siebie straszny spadek zainteresowania sprawami seksu. Do tego dochodzi brak mozliwosci normalnego wspolzycia( albo "nie daje rady", albo myk myk i po sprawie). Dodatkowo podczas snu jakies polucje (kurde jak u gowniarza a mam 30 lat....) P.S: CHAD zdiagnozowano mi jakies 1,5 roku temu - od prawie roku gdy biore LIT jest ze mna praktycznie oki(czyli sie kreci - zadnych depresji ani manii), ale sa inne skutki( trześawka rąk, rozne lęki, tycie np....

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się