Dodaj do ulubionych

ale lipa :/

05.12.11, 19:39
Na 6 grudnia robimy sobie małe prezenty, a córce kupujemy jedną z rzeczy którą napisała w liście do Mikołaja. Zawsze pisze kilka to wtedy coś dajemy na mikołaja, coś pod choinkę na Wigilii, coś kupują dziadki. No i w tym roku byłoby tak samo, ale generalnie lipa wyszła.
Córce zamówiliśmy szczoteczkę elektryczną na allegro, już dość dawno temu (poprosiła o nią w liście). Szczotka nie przyszła (jeszcze dziś miałam nadzieje i czekałam na listonosza), a sprzedawca milczy - nie odpisuje na e maile, nie odbiera telefonów. Lipa uncertain
Ja kupiłam mężowi portfel, bo bardzo ostatni zniszczył. Wczoraj wieczorem patrzę, a on ma całkiem nowy, nie zniszczony portfel. Pytam skąd ma, a on na to że kupił niedawno bo promocja była, a "jakoś tak zapomniał mi się pochwalić". Lipa uncertain
Sama mam dostać szalik, który strasznie mi sie spodobał w H&M, ale już wiem że nie dostane takiego jak mi się podobał, bo nie było już tych kolorów. Lipa po raz trzeci.
Czyli mega lipa, a nie Mikołaj uncertain
Obserwuj wątek
    • esofik Re: ale lipa :/ 05.12.11, 19:42
      a byłaś grzeczna przez cały rok?? tongue_out
      • schiraz Re: ale lipa :/ 05.12.11, 20:09
        Czasem tak się zdarza smile Wszyscy wspólnie usiądziecie i uśmiejecie się z tego. Córce kup jakiś drobiazg i powiedz, że mikołaj w tym roku daje prezenty na raty. Mężowi daj buziaka a portfel możesz odłożyć na prezent dla kogoś innego a szalik na pewno do czegoś Ci będzie pasował. Zrób jakieś dobre ciasto, albo zamówcie pizze i urządźcie sobie mikołajkowy wieczór rodzinny smile Moje dzieci jutro dostaną wymarzone gry, czuję, że będzie kłótnia z kim mam grać pierwszym, a mąż od tygodnia na drugim końcu świata.
        • doral2 Re: ale lipa :/ 05.12.11, 20:23
          dobrze, że nie rózga wink
        • kiecha3 Re: ale lipa :/ 05.12.11, 20:51
          zawsze można pójść np. do kina w ramach prezentów mikołajowych.. albo np na tor cartingowy.. znaczy coś innego niż prezent z kokardą..
    • kiecha3 Re: ale lipa :/ 05.12.11, 20:06
      ej.. kto kupuje sobie "coś" na tydzień przed mikołajem.... ;/

ech, te chłopy..
      • zoja.pl Re: ale lipa :/ 06.12.11, 16:24
        No dobra, nie ma tego złego... itd smile
        Jednak nie było tak źle jak myślałam.

Córce daliśmy porcelanowe naczynia hello kitty, które kupiła jej babcia. Miały być pod choinkę, ale dostała teraz. Nie miałam wprawdzie tego w liście, ale miała Lego Hello Kitty i jak zobaczyła rano co dostała to przyleciała do nas z uśmiechem i oznajmiła że "to jeszcze lepsze niż lego". smile
        Mąż stwierdził że tak szybko niszczy portfele że przyjmie każdą ilość. Nie chciał nawet oddawać lub wymienić na coś innego, od razu urwał metki i wyglądał na zadowolonego smile
        A ja dostałam szalik-komin. Miał być chabrowy, a dostałam morski - też pikny smile

PS. Szczoteczka elektryczna doszła dzisiaj, będzie pod choinkę smile
        • schiraz Re: ale lipa :/ 06.12.11, 16:35
          A widzisz smile
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka