lizbona

(18 wyników)
  • Spedzilem tam 6 miesiecy na Erasmusie w 2004 roku. Lizbona oraz cala Portugalia sa po prostu rewelacyjne, przepiekny kraj. Jesli macie tylko okazje tam pojechac, to zdecydowanie warto!
  • jak w temacie...gdzie wolelibyscie spedzic dlugie wakacje?
  • lizbona(14)

czy ktoś mógłby polecić niedrogie noclegi w Lizbonie?
  • Lizbona(10)

Wlasnie wrocilem z Lizbony, sluze informacjami.
  • Hejka, Postanowiłem w te wakacje wrócić do korzeni czyli dać sobie spokój z samolotami i hotelami - mam mocne postanowienie wybrania się stopem na Sycylię, lub do Portugalii. Przejrzałem parę stron WWW i mam ogólny zarys jak teraz wygląda autostopowanie. niemniej jednak zwracam się do Was z prośbą o info na temat Waszych doświadczeń ze stopem... a jakby ktoś pokonywał tą trasę to już w ogóle byłoby super... pozdr k
  • Po rocznej przerwie znowu wybieram si w podroz.Tym razem dalej niz do hiszpani. CZy ktos z was ma jakies doswiadczenia jezeli chodzi o campingi w portugali?
  • Mam pytanie: chciałbym pojechać w te wakacje do Portugalii. Jak najtaniej się tam dostać (autokar odpada :-)), czy są jakies tanie opcje na samolot (praga, berlin???) kiedy najlepiej wyjechać - niestety moge tylko lipiec-sierpień, ile czasu trzeba poświecić aby zobaczyć przynajmniej większość tego co zobaczyć warto, jaką sumę uzbierać aby w połowie pobytu nie wracać stopem do domu mając przy sobie 4 litry wody i bagiete (już raz tak miałem) Z góry dziękuje za info.
  • Hej! Co sądzicie o Portugalii? To ostatnio dość modny kraj. Chętnie wymieniłbym się doświadczeniami i opiniami. Pozdrawiam
  • czesc! planuje jechac do Portugali i Andaluzji, na przelomie kwietnia -maja. Czekam na info. troche szczegolow. otoz lece Lotem do Madrytu, dalej pociagiem do Portugalii, czy ktos juz tak kombinowal???Czy to dobry pomysl? (niestety nie moge skorzysstac z polaczenia bezposrednio do Lizbony). Ile dni przeznaczyc na Madryt? Razem mam trzy tyg. na wszystko. Czy zdarze? Jak myslicie, moze darowac sobie ta Andaluzje ( ale bardzo chce + Gibraltar i moze nawet 2-3 dni w Maroko?) Na miejsc...
  • Czy ktoś tam może był? Czy to dobre miejsce wypadowe do zwiedzania Portugalii w drugiej połowie września? Czy o tej porze będzie tam też można się poopalac i pokąpac w oceanie?
  • Na rynku turystycznym jest dosc malo ofert wyjazdu do Portugalii? Cz ktos moglby sie podzielic wrazeniai?
  • ...bardzo prosze o informacje na temat samej tylko podrozy do portugalii. jak to zaplanowac? moze ktos sie tam wybiera i potrzebuje towarzysza w podrozy? :) z gory dzieki
  • Planuję wylot w sierpniu, czy może ktoś wrócił i udzieli mi jakiś informacji.
  • Witam Zamierzamy spedzić 2 tyg. w Portugalii we wrzesniu, ale chcemy zwiedzić cały kraj zwłaszcza północ (ponoć ma najwiekszy urok) jak to uczynić bo większość biur oferuje pobyt na Algarve, czy ktoś ma doświadczenia w tej kwestii ? pozdr M
  • Chciałabym wybrać się w podróż do Portugali pociągiem. W Polsce trudno uzyskać jakiekolwiek informacje na ten temat.Informacja PKP nie ma żadnych danych na temat dojazdu pociągiem do Portugali. Moze ktoś kiedyś podróżował w ten sposób ? Będę wdzięczna za każda informację.
  • Do biuro dopiero powstalo-ponoc wydzielilo sie ze Scan Holiday... Apropos-czy to prawda,ze w Scanie sa juz tylko niemieckojezyczni piloci?
  • kochani poradzcie, co mozna smacznego przywiesc z lizbony? wogole nie znam kuchni portugalskiej, ale uwielbiam nowinki... ps. co do porto - to wiadomo, ale podobno jest strasznie duzo rodzajow porto, moze jakies konkretne polecicie? rua@gazeta.pl

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się