Forum Turystyka Europa Hiszpania
ZMIEŃ
      lizbona

lizbona

(7 wyników)
    • Ponieważ w czerwcu będę 2 tygodnie w hotelu niedaleko Tavira (Algarve) mam pytanie,czy miejscowe biura podróży organizują jednodniowe wycieczki do Lizbony,Sewilli.Jeżeli tak to w jakiej cenie ?( ceny u rezydentów ) nie są zachęcające.Jakie biura zasługują na uwagę?Czy są jakieś wycieczki statkiem wzdłuż wybrzeża i w jakiej cenie?Będę wdzięczny za informacje.
    • No właśnie - czy wg Was te miasta sa równie atrakcyjne? W Barcelonie byłam, w Lizbonie nie, ale mam taka okazję - zastanawiam się ile dni na zwiedzanie/zabawę w Lizbonie poświęcić (mogę mieć 1,5 dnia lub 4 dni, w zalezności od wyboru samolotu), dodam, że na Barcelonę starczyły mi 3. Byliście w Lizobonie? Podzielcie się swoją opinia proszę.
    • czy są bezpośrednie połączenia z Lizbony do Sewilli? ile kosztują? czy są zniżki na kartę ISIC? ile trwa taki przejazd? tylko autobusy czy także pociągi? czy jest dużo połączeń dziennie? być może zdecyduje się jednak na przestój w Faro - w takim razie proszę o informację nt. połączeń z Faro do Sewilli a no i później z Sewilli do Algeciras jak się jeździ? z jakiego dworca? za ile? jak długo? a tak przy okazji czy na tych trasach ktoś z was próbował autostop? jak jeździ się s...
    • Witam!! Mam wielka prosbe do Forumowiczów. Otóz musze sie dostac do Lizbony. Mam mozliwosc rezerwacji taniego lotu na trasie Berlin-Madryt i musze z Madrytu dojechac do Lizbony. Czy jest jakis autobus albo pociag? Czy ktos moze taki juz jechal? Jak to wyglada finansowo gdzie szukac info? Bo ja nic nie moge znalesc!! Bardzo bardzo prosze o pomoc... Bede wdzieczna za kazda informacje!! Ajka-k@tlen.pl
    • Jak podróżuje sie koleja po Hiszpanii??? Majac bilet InterRail napotkam na jakies trudnosci? W czerwcu pociagi sa przepelnione? Miejscówke zawsze trzeba kupic w kasie czy mozna dogadac sie z konduktorem? A jak z pociagami nocnymi do Portugalii? Sa jakies szanse dostania sie do nich na ostatnia chwile?
    • Właśnie zastanawiam się nad wyjazdem w lutym. Cz Barcelona będzie dobrym pomysłem? A może Lizbona? Czy ktoś może był tam w takim czasie? Pozdrawiam.
    • Prosze, poradzcie mi w jaki sposob znalezc tani samolot do portugalii i co wazniejsze - jakie miejsce tam wybrac na 2-tygodniowe wyjazd. Moze byc tylko nad morzem choc od gor nie stronimy i pozwiedzac fajne miejsca tez lubimy. Najlepiej jesli znalibyscie tez ceny... wszystkiego co potrzebne w czasie wakacji. Bede wdzieczna za wszelkie informacje. Pozdrawiam. ps. aha interesuj mnie druga polowa sierpnia jesli to wczyms pomoze

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się