Forum Turystyka Turystyczne Latanie
ZMIEŃ
      lizbona

lizbona

(19 wyników)
    • witam mam problem szukam lotu do Lizbony 20 lub 21 luty a powrót 24 lub 25 lutego. Szukałem już na kilku stronach ale jeśli jest tanio to trzeba czekać na przesiadkę z 15 godzin, pomógł by mi ktoś znaleźć co lepszego chyba, że nie ma lepszych okazji. Chodzi mi o lot w dwie strony do 900zł
    • Witam, chcialem się dowiedzieć czy ktoś ma jakieś doświadczenia z tanim lataniem do Lizbony. Moj pobyt jest planowany od 26,07 do 10,09 i najtanszy lot jaki znalazlem kosztuje 1250 zl( liniami TAP ). Jesli ktos moglby mi podpowiedziec, gdzie moglbym znalezc cos tanszego bede zobowiazany.
    • chcielibysmy wybrac sie na wlasną reke do lizbony, czy ktos orientuje sie jakie linie oferuja tansze loty, jak dostac sie w miare tanio do Portugalii? pozdrawiam
    • Sprzedam 2 bilety lotnicze powrotne na trasie Warszawa - [b]Lizbona.[/b] Lot "tam", czyli z Warszawy do [b]Lizbony[/b] w dniu 9 sierpnia o godzinie 6.05 (numer lotu LO 5441). Lot "z powrotem" w dniu 21 sierpnia o godzinie 16.50 (numer lotu LO 5442). 13 dni pobytu w [b]Lizbonie[/b]. Bilet został wystawiony przez PLL LOT, ale rejs obsługuje TAP Portugal. Z przyczyn zdrowotnych moje wakacje nie odbędą się. Dlatego sprzedam bilety najchętniej za "moją" cenę zakupu, obecnie już na rynk...
    • Znalazlam ciekawe polaczenie z Polski do Lizbony z przesiadka w Anglii. W dwie strony wychodzi ok.750zł . Czy mozna znalezc cos tanszego na wrzesien czy zostac przy tej ofercie. Myslalam o lotach bez przesiadki z jednym z naszych przewoznikow, jednak ceny byly powalajace. I sie zastanawiam czy czekac na jakies promocje czy lyknac te oferte z przesiadka?
    • chce poleciec do Lizbony na jakis sierpniowy weekend (nie dlugi) i szukam taniego biletu... ale jkak dotychczas znalazlam tylko 1300 pln Warszawa- Zurych-Lizbona :( moze ktos slyszal o jakiejs tanszej opcji :)?
    • witam, jesienia chce sobie zrobic taki wypad.. jesli chodzi o szukanie polaczen z wawy to radze sobie bez problemow.. prawie jak keine grenzen ;)) ale jak moglibyscie mi pomoc w sprawie znalezienia polaczn z lizbony do helsinek? jakies linki?
    • Lizbona(5)

Witam Szukam osoby, która latała turystycznie do Lizbony. Chodzi o zaproponowanie taniego dolotu i powrotu oraz o polecenie niedrogich hoteli. Z tego co znalazłem Centralwings lata do Sintry, ale jest się o 0.10 więc hotel musiałby być w Sintrze. Lufthansa lata do Lizbony - więc noclegi w Lizbonie. Dzięki za wszelkie informacje i rady
    • Czy wiecie jak można w miarę tanio i najbezpiecznie dostac sie z lotnska do centrum Lizbony o godz 0:00 - 1:00 w nocy? Czy korzystal ktos z taxi, autobusów - czy macie jakis doświadczenia ? ceny? Wylatuję pierwszy raz i wolę sie upewnić niż się nadziać na ... :) Pozdrawim
    • Witam wszystkich. Chciałem wybrać się późną jesienią do Portugalii z CW. Jednak obawiam się trochę tych linii w zakresie odwoływania rejsów. To jest kawał drogi i boję się, że polecę w jedna stronę a linia odwoła sobie rejs i stracę kupę kasy na powrót.Jak to z nimi jest?Czy lepiej dać spokój i lecieć pewnym AirBerlin. Dodam jeszce, że właśnie z powodu anulacji przestałem latać WizzAir.
    • Witam, chcialam sie spotkac ze znajomymi gdzies w Europie i zastanawiam sie dokad bywaja najtansze bilety/jest najmniejszy popyt na loty. Interesuja mnie trasy z Warszawy i z Londynu, powiedzmy w marcu. Moze byc cos w Niemczech czy we Francji, najlepiej tam gdzie lata Wizzair lub LOT (z Polski). Generalnie moze to byc dowolne miasto, byle mialo najtanszy przelot, a ja na miejscu znajde sobie jakis hotel.
    • Proszę o życzliwe rady, bo naprawdę jestem już strasznie skołowana tymi wszystkimi procedurami... Chodzi o lot do Portugalii (do Lizbony konkretnie) na początku czerwca. Sprawdzałam na stronie Skyscanner i znalazłam bardzo sensowne cenowo połączenie przez Londyn Luton, linią EasyJet. Problem jednak w tym, że przy próbie rezerwacji zostałam przekierowana na stronę przewoźnika, a tam z kolei całe szukanie zaczęło sie od początku. Może coś źle robię? Poza tym lot automatycznie pod...
    • Wybieram się ok. 24.01.08 do Lizbony. Znalazłam bilet Lufthansy za 800 PLN ze wszystkimi opłatami. Czy ta cena może a)zmniejszyć się, b) zwiększyć się, c) pozostać na tym samym poziomie... Czy jest jakaś zasada kiedy najlepiej kupować bilety, czy po prostu polowac na okazje i liczyc na szczęście?
    • szukam jakichś tanich biletów do Portugalii (najlepiej Lizbona) na kwiecień... sądzicie że to w ogóle możliwe żeby się tam dostać za mniej niz 700PLN (w 2 strony)?? ja nic nie mogę znaleźć
    • Zawsze latałam lotami bezpośrednimi a teraz chcę kupić bilet z Warszawy do Lizbony z przesiadką w Monachium. Proszę o informacje jak wygląda ta przesiadka? Bedzie to bilet tej samej linii lotniczej więc zakładam, że nie nadaje się drugi raz bagażu? W związku z tym, że jest tylko 20 minut "postoju" w Monachium to jeżeli samolot przyleci spóźniony do Monachium to nie odlecę z Monachium do Lizbony?
    • Azory(11)

Hej! jak najtaniej i najlepszym sposobem jest dostać sie z Porugalii - Lizbony na Azory? Czy są jakis tanie linie lotnicze?
    • Jak tam dolecieć? Tanio! Prosze o pomoc. Każda informacja na wagę złota:) Dziękuję pięknie:)
    • Z długiej wakacyjnej wyprawy za ocean wróciła moja cóka. Przed wakacjami prosiłam o pomoc forumowiczów w sprawie pzesiadek na tak długiej trasie. Teraz sama mogę udzielać (za pomocą córki) rad. Po pierwsze - lotnisko Schiphol w Amsterdamiepowinno być wzorem dla organizacji ruchu pasażeró dla wszystkich lotnisk. Tam nie ma żadnych problemów z przesiadką. Córka lecaiła pierwszy raz w życiu samolotem i to od razu sama. Amsterdamem była zachwycona. W Chicago poradziła sobie również bez trudu. Wpr...
    • No to mamy nazwe a destynacje to po domenach ktore kupili Anglia, Niemcy, Czeschy, Wlochy i Szwecja a niedowiarkom w ta nazwe proponuje www.centralwings.cz

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się