wielkafuria 14.05.13, 19:09 Witam, czy ktoś mogłby mi polecić niedrogi hostel w Londynie? Najlepiej w okolicach Camden Town. Ale tak naprawdę w każdym miejscu gdzie jest metro. Ktoś był w ostatnim czasie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
frequentflyer Re: noclegi w Londynie 14.05.13, 20:14 mogę polecić nienajtańszy ale położony rewelacyjnie i bez wielkich sal zbiorowych - dwójki, tyle że bez osobistej łazienki. www.lancaster-hall-hotel.co.uk/dst/accommodation-youth-wing.html 3 minuty dojścia to Lancaster Gate na Central i tyleż do Paddington i dalszych pięć linii + heathrow express, wszędzie blisko, cicho. bezpiecznie. jedyny problem taki, że rezerwowac trzeba wiele miesięcy naprzód. Odpowiedz Link Zgłoś
frequentflyer Re: noclegi w Londynie 14.05.13, 20:17 tylko to nie to forum: tu rozmawiamy o miejscach bardziej egzotycznych niż Londyn, np Kota Kinabalu, Palau, Yasawa, Andamany, Jeju itepe. Odpowiedz Link Zgłoś
wielkafuria Re: noclegi w Londynie 14.05.13, 20:42 dzieki za info :) to na ktore forum mam sie przeniesc :D ? Odpowiedz Link Zgłoś
frequentflyer Re: noclegi w Londynie 14.05.13, 20:45 forum.gazeta.pl/forum/f,908,Wielka_Brytania_i_Irlandia.html ale dość tam sennie ... Odpowiedz Link Zgłoś
kornel-1 Tani hostel :-p 14.05.13, 21:18 No... zarezerwowałem miesiąc temu. Blisko centrum, w umiarkowanej cenie (7 funtów). Wracając z Limy zahaczyłem o Oksford. Pozwiedzałem i udałem się na ostatnią noc do Londynu. Doczłapałem na miejsce a tam straż pożarna. Hostel (dokładniej jego piętro) spalił się o 2 w nocy. Ludzie w barze leżą na ławach półprzytomni po gorącej nocy... Plecaki i sprzęt muzyczny porozrzucane po sali. Cóż było robić. Polazłem zwiedzić miasto i jak niepyszny wieczorem wróciłem na nocleg do Oksfordu (powrotny bilet 14 funtów, najtańsza oferta na tę noc była 32 funty). Swoją drogą szczęściarz jestem, bo miałem tam spać 3 noce. Zenith Hostel. Polecam uwadze św. Floriana. ;-) Kornel Odpowiedz Link Zgłoś