Forum eDziecko eRodzice emama
ZMIEŃ
      luty

luty

(17 wyników)
    • Kreatywne mamy liczę na waszą pomoc. Musze wymyślić przebranie dla syna na przedstawienie w domu mam biała koszule i niebieskie spodnie. Co dalej? :-)
    • Mam termin na 18 lutego. Zauważyłam w innych tematach, że kilka Mam ma ten sam termin. Może byśmy poprzeżywały wspólnie.Mam 28 lat i to będzie moje drugie dziecko.Córeczka ma 2lata i 8 m-cy. Jak z apetytem na różne jedzonka? Ja w pierwszej ciąży jadłam słodkie i była dziewczynka. Teraz tylko kwaśne i ostre. Może będzie chłopczyk?
    • hello ;-) mam termin porodu na luty 2005 i chetnie pogadam z innymi mamami z terminem zblizonym do mojego ;-) morepig
    • No i proszę, latka lecą...(czeka mnie zapewne kolejny krem po 25 roku życia do wypróbowania :-)). To był dobry rok. Życzę sobie podobnych. Czy ktoś się do mnie uśmiechnie urodzinowo na forum? Pozdrawiam serdecznie. Marta, żona kochanego Grzesia, a od miesiąca mama Bartka ;-).
    • Doradźcie moje drogie! Mam 3 miesieczna coreczke, jestem na macierzynskim. wkrótce (pod koniec grudnia) macierzynski sie konczy i musze podjac decyzje wracac do pracy czy nie. Łacznie z urlopami mogłabym przedłuzyc pobyt w domu do konca lutego (dziecko bedzie wtedy mialo 7 m-cy)I wtedy wracac do pracy (na caly etat minu godzina na karmienie) lub zotac bezrobotna (umowa z tym pracodawca konczy sie z koncem lutego). Taka jest u nas specyfika firmy, ze kazdy ma umowy czasowe. Pewni...
    • NIe chodzi mi o Warszawę, bo to wiem, że koniec stycznia, ale o inne województwa Dziękuję i pozdrawiam Asia
    • Może mnie stąd zaraz przeniosą z tym wątkiem, ale zupelnie nie wiem, gdzie go zadać...Kończy mi się miejsce na przegląd w dowodzie, muszę wymienić dowód. czy muszę iśc do wydzialu komunikacji po jakieś papiery? Czy to od razu na miejscu wypełnię? Młody jeszcze trochę chory, wolałabym go nie ciągnąc niepotrzebnie.
    • Ile czekacie na odzew po wysłaniu cv a kiedy uznajecie, ze sprawa już przegrana?
    • Mam na oku super płaszcz 250 zł, zbieram juz troche czasu na niego, wczoraj przyszła kolezanka z pytaniem czy pozyczę jej 200zł odda pod koniec lutego, powiedziałam ze nie mam a teraz mam wątpiwości, jej potrzeba na życie, a pożyczyć moge tylko z kasy na płaszcz,co mam zrobic?
    • Witam Dzis sprawdzilam sobie wedlug kalendarza chinskiego czy moje dziecko mialo byc dziewczynka I zgadza sie: poczela sie w listopadzie jak mialam 23 lata kilka dni przed owulacja To jest stronka z kalendarzem www.bajbus.pl/index.phtml?ids=zanim&kat=swiadome&tmt=chinska Czy u Was tez sie zgadza? Pozdrawiam Natalia
    • Witam! Michałek jest pod opieką Fundacji Zdążyć z Pomocą (jest dzieckiem niepełnosprawnym) i właśnie się okazało, że część wpłat z tegorocznej akcji 1 % na OPP w ogóle nie wpłynęła na jego konto. O niektórych wpłacających wiem, mam od nich dowody wpłat i bedę je mogła wyjaśnić z Fundacją. Podejrzewam jednak, że jest też trochę wpłat, o których nie mam pojęcia. Stąd moja wielka prośba: wiem, ze kikoro życzliwych forumowiczów planowało podarować Michałkowi swój 1 %. Proszę o k...
    • pisze w kontynuacji postu na temat prac magisterskich tudziez innych, jak tam postępy?no i dzieci, czy chcą mieć rodzicow z tytulem czyt. czy marudzą... pozdrowionka
    • pisze w kontynuacji postu na temat prac magisterskich tudziez innych, jak tam postępy?no i dzieci, czy chcą mieć rodzicow z tytulem czyt. czy marudzą... pozdrowionka
    • Witam Was kochane dziewczyny. Długo nie pisałam bo nie mem internetu w domu. Ale do rzeczy. Pawełek urodził sie 19 lutego , zdrowy ,z waga 3270 a teraz waży już 6200!! Jest bardzo spokojny, praktycznie cały czas śpi i prawie wcale nie płacze.To prawdziwy CHŁOP! Je duzo, ma bardzo niski glos(tak , tak) i naprawde meską urodę. Bardzo go oczywiscie wszyscy kochamy. Mam nadzieję że dalej będzie tak bezproblemowo, bo starszaki mnie po prostu wykańczają , szczególnie Antosiek (ma ADHD niest...
    • Tydzień temu wróciłam z macierzyńskiego i dzisiaj wręczyli mi wypowiedzenie - redukcja etatu związana ze zmianami organizacyjnymi w spółce. A ja tak się cieszyłam, że czekają na mój powrót z urlopu, że jest to firma przyjazna kobiecie. A tymczasem dziecko wiąże się z brakiem pracy. Młodą kobietę przy przyjęciu do pracy pytają czy czasem nie jest w ciąży i czy czasem nie zajdzie. A jeżeli już ma dziecko to też nie przyjmą bo dziecko choruje itp. Dlaczego to życie w naszym kraju jest takie porą...
    • Mój synek ma dzisiaj urodziny (2 latka). Nie wiem po co o tym piszę ale jestem szczęśliwa. Mimo wszystkich problemów,troski i kłopotów jestem szczęśliwa.TAK JESTEM SZCZĘŚLIWA.Kochane mamy w życiu przeszłam wiele i do dzisiaj los mnie doświadcza.Są urodziny mojego synka który znowu choruje po tygodniu brania antybiotyku dostał zastrzyki :( ale to nie zakłóci świętowania. POZDRAWIAM OLA
    • Cześć dziewczyny! Mam 28 lat, 9-miesięczną córeczkę i... nadżerkę Zawsze byłam przewrażliwiona na punkcie zdrowia więc i regularne wizyty u ginekologa należały do normalności. Jeszcze w lutym było ok, a teraz lekarka stwierdziła u mnie nadżerkę. Poleciła wymrażanie bo podobno leczenie farmakologiczne jest drogie, długotrwałe i nie daje 100% pewności. Trochę się zmartwiłam, więc proszę napiszcie co wiecie na ten temat, może się pocieszę Pozdrawiam. Magda

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się