luty

(14 wyniki)
  • Tak jak w temacie.... Do kiedy można zgłąsząć chęc powtórnego pisania Matury? Jeżeli pisało się ja w roku skzolnym 2008/2009 a chce sie pisać w roku 2009/2010? czyli w tym roku szkolnym? Proszę o kokretną odpowiedz bo w skzole mowią ze trzebabyło do 30 września a na deklaracji pisze ze do 7 lutego 2010 :/ wiec prosze o odpowiedz...
  • Do kiedy zdający ponownie (podwyższający wynik czy zdający dodatkowy przedmiot) muszą złożyć deklarację?? Czy w tym roku 30 września jest OSTATECZNYM terminem?
  • chciałabym poprawić swój wynik z tegorocznej matury, do kiedy mam czas składać wniosek?????gdzieś pisało, że do końca wreześnia, ale jeden z nauczycieli mi mówił ze do lutego.
  • Chcę w przyszłym roku poprawić wyniki z matury. Na pewno będzie to polski, ale nie jestem jeszcze pewna co do ustnego ang. Mam więc takie pytanie, jeśli zaznaczę ang w deklaracji a w wyznaczonym terminie po prostu nie przyjdę go zdawać to czy będzie to miało jakieś konsekwencje? A czy mogę teraz zaznaczyć, że chcę go zdawać a 7 lutego wykreślić?
  • orientuje sie ktos do kiedy mozna zlozyc deklaracje maturalna jesli chce poprawiac ktorys przedmiot albo gdy chce przystapic do matury np z WOSu?? dodam ze mature mam zdana, chodzi mi o mozliwosc poprawinia przedfmiotu na maturze 2009:) pozdrawiam:)
  • Witam, Czy jeżeli nie zda się jednego egzaminu pisemnego i nie ma się czasu na poprawkę w sierpniu to można poprawiać go za rok w czasie normalnych matur? Czy wtedy będę musiał pisać od nowa całą maturę? I czy w takiej sytuacji też mam tylko 7 dni na napisanie podania? Dziękuję z góry za odpowiedź.
  • Chcę zmienić przedmiot maturalny. dokładniej zrezygnować z przedmiotu dodatkowego, a także zmienić język obcy. W pierwotnej deklaracji wpisalam dwa jezyki, niemiecki jako obowiazkowy (podstawowy) i dodatkowy angielski (tu musiałam rozszerzony). chcę zdawać tylko angielski i tylko podstawowy. Kiedyś byłąm porozmawiać o tym z dyrektorką (w listopadzie0, ale powiedziałami, że wszystkie zmiany będziemy mogli dokonywać na początku lutego. I jak do niej niedawno poszłam powiedziała mi, ...
  • Hej. Nie orientujecie się do kiedy można zgłaszać zmiany w deklaracjach zdawanych przedmiotów? Szukałem w sieci i znalazłem 4 różne wersje terminu ostatecznego: 4 luty, 28 luty (tak jak w zeszłym roku), "około 3 marca" oraz "najpóźniej dwa miesiące przed początkiem egzaminów". Pozdrawiam!
  • siostra czeka, do kiedy musi poczekac? ktoś wie?
  • Hej!Poprawialam polski w sesji zimowej,teraz czeka mnie jeszcze angielski.Wiecie moze kiedy beda wyniki??I gdzie-przyjda do domu,do naszej szkoly,do tej szkoly w ktorej pisalismy...??
  • Do kiedy u Was jest ostatni termin zmiany przedmiotu?Co z tego ze na stronie znalazłam ze od 28.01 do 3.O3.2005 skoro szkoła nie chce tego załatwić bo termin był do 27 stycznia.Co zrobic
  • 1. W tym roku (od października naturalnie) rozpoczynam studia w Warszawie, będę brac kredyt studencki - który aktualnie wynosi 600 zł - ale te 600 zł to za mało na życie w Warszawie, czy od października podniosą tę kwotę? 2. A jak to jest ze stypendiami, na prywatnych uczelniach też przyznają, jeśli tak to ile i za co ?
  • Chciałabym się dowiedzieć, jak tam studniówki. Gdzie organizujecie? Jakie macie pomysły na zabawy? Na ile angażują się w to rodziece i nauczyciele?? pozdrawiam
  • Mozna zmienic jeszcze arkusz maturalny dokladnie mature ustna z rozszezonej na podstawowa z niemieckiego?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się