Forum eDziecko ciąża :-)
ZMIEŃ
      luty

luty

(15 wyników)
    • Witam serdecznie, Czy jest juz założone forum Mamy luty 2007?
    • Witajcie dziewczyny! Wpisujcie sie kto ma termin na luty 2006 i wpisujcie tez swoje watpliwosci! Razem zawsze bezpieczniej! Pozdrawiam Marta P.S. mam termin na 5 luty!
    • Mam pytanie do Was, jak się czujecie?, wybralyscie juz imionka dla dzieci? czy pierwsze zakupy macie juz za sobą? Chetnie się powymieniam nowinkami. Dziękuje za odpowiedź
    • CZEŚĆ!!! Szukam przyszłych mamusi które urodzą pod koniec lutego :).Może powymieniamy sie doswiadczeniami jakie do tej pory nabyłyśmy??? Z góry dziekuje za odpowiedź i pozdrawiam
    • Lutowe mamusie, odezwijcie się! Po przeprowadzce w nowe miejsce, w 24tc, na zwolnieniu i sama w domu całymi dniami (mężuś pracuje non stop i często wyjeżdża) - jestem NIECO samotna i smutna (czasami) :-( Mój gg: 6199956 Kasia
    • witam,szukam mam ktore urodza na poczatku lutego, moze powymieniamy sie doswiadczeniami??
    • LUTY 2006(15)

Czesc! Wczoraj gin potwierdzil nasza 7-tygodniowa ciaze. Jestesmy bardzo szczesliwi, usmiechy nie znikaja nam z twarzy: na dzien dobry i na dobranoc. Poki co, to meczy mnie co 2-2,5 godziny glod, jednak bardzo dokuczaja problemy z przemiana materii - naprzemian zaparcia i biegunki. Staralam sie wprowadzic wiecej warzyw i owocow oraz mleko do mojej diety, ale zaladek mi sie zbuntowal ;) Jak Wy przechodzicie te pierwsze tygodnie?? Pozdrawiam Kata
    • witam, termin mam w polowie lutego, szuakam mam rodzacych w tym terminie, zawsze mozemy sobie poradzic, porownac, pocieszyc:)
    • witajcie:) zaczęłam się już gubić w tym, co się dzieje w moim organiźmie... W styczniu dostałam okres w terminie jednakże był on sporo krótszy i mniejszy niż moje poprzednie. Poza tym powiększyły mi się piersi i zaczęły mnie strasznie boleć.. przez kilka dni było mi niedobrze (ale około godziny 24.00- bo tak się kładłam spać)... czułam się dziwnie i niepewnie. W lutym- na 4 dni przed spodziewaną miesiączką miałam wizytę u gina- opowiedziałam mu o swoich przypadłościach, zbadał mnie i s...
    • Czy któraś jeszcze ciężaróweczka ma zakaz spacerów i siedzi w domeczku? Ja mam i trochę mi smutno, zwłaszcza gdy tak piękna wiosna za oknem. Siedzę tak już piąty tydzień, wszystko ciasne mi się robi i nawet nie mogę wyjść na zakupy. Mąż mi co prawda donosi co zechcę, ale to nie to samo co pobuszować po sklepach. Właściwie powinnam być zadowolona, bo nie jestem w szpitalu, ale jakoś nie jest mi do śmiechu. No i jeszcze teściowa mnie dziś wkurzyła, bo wyjechała z poświęceniem,(nie s...
    • w ciąży można czy nie? jestem dopiero w 7 tygodniu i zupełnie nic nie odczuwam, ale nie wiem czy to nie zaszkodzi dzidziusiowi? później to się pewnie już nie da, bo brzuszek urośnie... pozdr.
    • witam panie czy sa tu jakies ciezarowki z plocka dajcie znac co porabiacie czy cwiczycie albo na basenik chodzicie???
    • 6 lutego przeżyłam swój pierwszy raz, a 10 lutego powinnam dostać okres. gdy 11 lutego dostałam go, całkiem się już uspokoiłam i byłam pewna, że nie zaszłam w ciąże. 18 lutego miesiączka mi się skończyła. jednak niedawno dowiedziałam się, że mimo tego, że ma się okres, jest możliwość, że jest się w ciąży jeśli stosunek był uprawiany w niedługim czasie przed miesiączką. czy koniecznie muszę zrobić test ciążowy? a może jeszcze poczekać? jestem zbyt młoda na ciąże... stanowczo! prosz...
    • Ja mam termin z usg na 19 luty natomiast z miesiączki na 27 luty. Dopiszcie się kochane która jeszcze będzie miała małą rybkę, jak się czujecie i co już czujecie? Kasia i 15 tygodniowy Kubojaś :)))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się