Forum Auto-Moto Prawo jazdy
ZMIEŃ
      luty

luty

(24 wyniki)
    • ...proponuję aby(jeśli jest ktoś taki) wszyscy zdający 20 lutego w Olsztynie podpisali tu listę obecności....a potem danego dnia spotkali się pod WORD em....ja pierwsza Agata...godz13.15
    • Projekt 28.11.2008 r. Rozporządzenie Ministra Infrastruktury z dnia.....2008 r. zmieniające rozporządzenie w sprawie szkolenia, egzaminowania i uzyskiwania uprawnień przez kierujących pojazdami , instruktorów i egzaminatorów Rozporządzenie wchodzi w życie 1 lutego 2009r. Projekt 28.11.2008 r. ROZPORZĄDZENIE MINISTRA INFRASTRUKTURY z dnia 2008 r. zmieniające rozporządzenie w sprawie szkolenia, egzaminowania i uzyskiwania uprawnień przez kierujących pojazdami, instruktorów i eg...
    • kto zdaje 18 lutego egzamin w krakowie o 15.30 bo ja wtedy zdaje bo chcialam bym wiedziec z kim bede miala przyjemnosc zdawac <LOL> a prawde mowiac boję się troszke
    • Witam wszystkich!!! zgodnie z tematem ma ktos zaszczyt zdawac w krakowie 6 lutego tj. poniedzialek ?? Pozdrowionka :):):)
    • Kto, opróćz mnie zdaje 2 lutego??? Czwartek już tuż tuż, więc łączmy się!!! :D
    • Dzisiaj mija równo rok od mojego egzaminu na prawko (w. pozytywny- w końcu!). Rok temu o tej porze opijałam sukces. A może ktoś dziś zdał? Może jest na tym forum ktoś kto 14 lutego 2007 r. zdawał prawko w Ciechanowie (ja właśnie tam zdawałam)? Pzdr. dla wszystkich!
    • witajcie. 13 lutego mam egzamin w krakowie/ wyjezdzilam jedynie 30 godzin. szukam zatem kogos kto pomoze mi tak naprawde ,tak od serca nauczyc sie jezdzic samochodem, nie mylic pasów ruchu, i zachowywac sie na rondzie. kurs robiłam w jednej z popularnych szkół ale po pierwsze z dwóch godzin zawsze jezdziłam półtorej, zaliczyłam jedynie rondo grzegórzeckie i to dosłownie 3 razy,raz parkowałam -a treszta to było stanie w korkach lub uliczki osiedlowe.Zrobilam ten kurs ale nie...
    • Znajomy powiedział mi ,ze od 28 lutego 2005 na egzaminie nie bedzie placu. Egzamin zdawany bedzie tylko na mieście w warunkach rzeczywistych. Czy ktoś z Was cos na ten temat wie?
    • Jutro, tj. 6 lutego zdaję w Łodzi egzamin. To moje 3 podejście, lecz pierwsze na nowych zasadach, trzymajcie za mnie kciuki, jak było opowiem jutro ...
    • napiszcie moze ktos tez ma egzamin ?ja mam trzecie podejscie ,jestem załamana .
    • Bójcie się, jeżeli zdam teorię i plac to około godziny 11 wyjadę na miasto, a wtedy nawet święty Antoni z rodziną nie pomoże. Przestrzegam przed korzystaniem w tym dniu z dróg publicznych. Proponuję w tym dniu zrobić sobie wolne i nie wychodzić z domu. Jeżeli już musisz gdzieś wyjść, to polecam komunikację miejską, w miarę możliwości nie korzystać z przejść dla pieszych, bo mogę przewieźć na masce. Koniec przekazu.
    • przyznam, ze mam juz niezly stresik :)
    • Witam! Czy wiecie moze od kiedy beda na Powstanców Toyoty? Słyszłam ze miały pojawic sie od lutego, wiec czy dzis juz ktos zdawał na toyocie? A poza tym czy mozecie polecic w warszawie jakas szkołe jazdy, która ma toyotę na jazdy doszkalajace przed egzaminem.
    • Oblałam pierwsze podejście, nastepny egzamin w lutym. Szukam instruktora, który chciałby pojeździć ze mną w soboty albo niedziele w styczniu. Jak możecie kogoś polecić to aw271@wp.pl. Aha w Warszawie, egzamin na Odlewniczej. Z góry dziękuje, mój instruktor ze szkoły jazdy niestety nie ma wolnych terminów.
    • Hej ja zdaje o 7:30 moze ktos ze mna heheh?boje sie :(
    • Witam. Urodziłam się 2 lutego 1994r. więc chyba nie mam skończonych 16 lat. (nie wiem jak się oblicza). Problem polega na tym, że przymierzam się do kupna skutera z silnikiem poniżej 50cm. I czy jest mi potrzebna karta motorowerowa skoro mam rowerową? Już zupełnie zgłupiałam, bo miały wejść te jakieś nowe przepisy... Bardzo proszę o pomoc!
    • Witam!!! Jak wiadomo terminy egzaminów przynajmniej w Krakowie są ok. miesiąca.Ja jazdy skończyłam 14 stycznia czyli przeszło dwa tyg.temu do egzaminu państwowego zostało mi również jeszcze przeszło dwa tyg.I co robić dokupić jakieś godziny przed egzaminem i trochę pojeżdzić?bo mam wrażenie że z dnia na dzień coraz gorzej widzę perspektywę zdania egzaminu,wydaje mi się że już dużo zapomniałam.A naprawdę jeżdziłam super tym bardziej że dość dobry kontakt z autem miałam jeszcze przed jaz...
    • no właśnie tak sobie myślę, że ta zima ( chociaż trudno ją zimą nazwać )to dla mnie była taka łagodna... bo zarówno w grudniu jak i w lutym podczas egzaminu miałam piękną pogodę a ja co.... no właśnie ..nic... teraz byłam zapisać się na egzamin i termin mam już o dziwo 25 kwietnia... bo pan w okienku powiedział,że ważność testów kończy mi sie 25 i jakoś mnie wcisnął :) ale pewnie i tak...coś spieprzę:( to jest nienormalne przy wyjeżdżaniu tych 5 godz instr z którym jeździłam powie...
    • Czy może mi ktoś polecić, albo odradzić którąś, z gdyńskich szkół jazdy? Mam właśnie zamiar wybrać się na kurs i nie wiem gdzie iść.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się