luty

(17 wyników)
  • Witam Was :) Dziewuszki, która z Was termin @@@ ma na końcówkę lutego? Jak się czujecie? Pozdrawiam cieplutko :)
  • pytam, bo ja wczesniej nie moge:((( W listopadzie 2003 mialam cc, a pozniej zator pluc i zakrzepice. Musze sie dobrze przygotowac, zrobic wszystkie badania itd.oczywiscie jestem w trakcie..:)) No i plan mam taki,ze przyszpile mojego meza w lutym:) Moze ktoś mi będzie towarzyszyl? Oj..w sumie to najlepiej by bylo, zebym tu samiutenka zostala, a wszystkie przysylalybyscie mi ciazowe fluidki:) No..ale sie pytam. buziaki
  • Jednak w sobote przyszła do mnie @ i smutno mi sie zrobilo jednak coz w lutym wizyta u endokrynologa....zobaczymy co powie...i dalej starania......Pozdrawiam Kobietki
  • która się przyłącza?ja testuje 28 lutego.POZDRAWIAM
  • my : )
  • Witam :) Bardzo sie cieszę że już mamy styczeń, mam nadzieję, że kolejne 3 miesiące szybciutko mi miną bo... w kwietniu zaczynam starania o dzidziusia :) juz się nie umie doczekac !!! Pozdrawiam Was Gorąco i życzę OWOCNYCH STARAŃ. P.S.Która z Was również zaczyna starania w kwietniu ?? :)
  • Ach Dziewczyny, zrobilam wlasnie test, po tym jak od tygodnia zle sie czuje i ozcywiscie wyszla znienawidzona przez nas JEDNA kreska. No coz, nadziei jakis wielkich nie mialam, ale zawsze to jednak smutno. czekam na @ i nastepny miesiac. Kto jeszcze czeka na luty? Dajcie znac, bedzie mi milej , ze nie jestem z tym sama. Ale DOL... pozdrawiam magda
  • ja bede testowac ok 9-10 lutego. to juz 30 cykl (!!),drugi stymulowany clo. przyłączycie sie do mnie? razem razniej
  • Cześć dziewczyny. Miesiac temu był wątek- kto testuje po 20 stycznia.Niestety wtedy mi sie nie udało. Teraz staram się nie nakręcać, ale nie wiem czy długo tak wytrzymam. Obiecałam sobie, ze testu wcześniej nie zrobię.Pozdrawiam i moze ktoś się dopisze?
  • Dziewczyny, czytajac rozne watki zauwazyłam ze bedzie nas kilka.Moze zbierzmy sie wszystkie w jednym watku zeby było nam razniej. Co Wy na to?? Ja mialam owu najprawdopodobniej 20 stycznia wiec testowac powinnam chyba gdzies 2-3 luty?? A moze wczesniej?? Jak myslicie?? A Wy kiedy testujecie? Magda
  • No, napewno bebe to ja jak widać z tematu :-) Owulacje mialam wczoraj.Ale dzis jeszcze trzeba "poprawić". :-) Wiem ze była owul.bo jakos wczoraj nie wytrzymalam i poszlam do apteki kupic testy owulacyjne.Ale zdzierstwo to szok!! No coz, ale nie mialam wyboru aby czekac jesli bym zamowila przez internet. Wiecie pierwszy raz widzialam test z dwoma kreskami i mam nadzieje ze ten ciazowy tez wkoncu ujrze. Miło by bylo miec taki prezent w dniu zakochanych :-) A wy dziewczyny jak przeczu...
  • Cześć dziewczyny, mam nadzieję, że mi pomożecie. To mój pierwszy cykl starań po odstawieniu tabletek. Ostatbia @ była 27.01 (po tabletkach).Według mnie owulacja była ok. 7-9 lutego. Nie wiem kiedy powinna się pojawić @, dlatego że to pierwszy cykl, i stąd też nie wiem kiedy powinnam zrobić test. Może wy coś poradzicie dzieki ania
  • Witam, Piszę po raz pierwszy na tym forum więc może najpierw napiszę coś o sobie. Mam na imię Ewa o maleństwo staram się z przerwami od lutego 2004. W maju stwierdzono u mnie pco, w czerwcu w pierwszym cyklu na clo zaszłam w ciążę, niestety w 14tc serduszko mojego maleństwa przestało bić... Mam za sobą już górę badań oraz okres największej żałoby i od jakiegoś czasu myślę o drugiej (mam nadzieję tym razem z szczęśliwym finałem) ciąży. Jakis czas temu zaczęłam mierzyć tempkę, aby ...
  • Cześć dziewczyny!! Otrzymałam od lekarza luteine na wywołanie @.Brałam przez 5 dni,miałm odstawic i czekac na @.Przyszła 6 dnia ,lecz tylko malenkie plamienie a dzis to już nic nie ma:( Troche sie martwie!Bo gin kazał w pierwszym dniu @ brac tabletki anty( na unormowanie cyklu) ale skoro teraz nie ma @ mam brac tabletki anty dalej???? Dodam iż dwa razy poroniłam we pierwszych tygodniach i te problemy zaczely sie od drugiego zabiegu:(Juz wczesniej wkleiłam wątek ale bez odpowiedzi a...
  • 4 m-ce temu straciłam Swojego Aniołka.Wynik histop mówił,że miałam tego intruza.Wiem,że są to zmiany patologiczne łożyska.Mój lekarz zlecił mi tylko badanie beta HCG.I wynik - 0,349 , II - 1,00.To w normie,u kobiet nieciężarnych do 4,00.I straszny wyrok!Przez rok nie mogę zajść w ciążę.Te 4 m-ce jakoś minęły.Ale jak mam wytrzymać jeszcze dwa razy tyle?Mam całą listę badań (o których lekarz oczywiście nie wspomniał) z forum jakie należy zrobić,ale co z tym zaśniadem.Proszę napiszcz...
  • Biore spironol i dexamethason i zastanawiam sie czy na tych tabletkach mozna zajsc w ciąze.Prosze dziewczyny jesli ktoras wie odpowiedzcie...Do endokrynologa ide dopiero w lutym a nurtuje mnie to troszke....chcialabym miec dziecko...mam 21 lat moje cykle to 27-29 dni
  • Cześć dziewczyny .Strasznie się cieszę,że trafiłam na tą str./przypadkiem zreszta/ Szukałam testów owu.Też staram się o drugą dzidzię od wrześsnia i NIC.Kupię teraaz testy i po @ zaczynam testowanie.Niepokoi mnie tylko to ,że mam brunatne plamienie 4 dni przed @ od czerwca.Badanie USG i cytologia ok.Może ktoś też tak ma? pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się