Dodaj do ulubionych

Kosmetyki itd.

IP: *.dyn.optonline.net 19.02.03, 02:27
Podaje Wam dziewczyny link na ktorym mozecie zobaczyc jakie kosmetyki itp.
w magazynie InStyle zostaly wybrane za najlepsze w USA.
www.instyle.com/instyle/read/white/bestbeautybuys/0,8619,418780,00.html
Obserwuj wątek
    • Gość: Aneta Re: Kosmetyki itd. IP: *.dyn.optonline.net 19.02.03, 02:30
      Przejzyjcie wszystkie strony i kategorie.Sa kosmetyki itd. z wyzszej polki jak
      rowniez niektore te tansze.
      • Gość: ania Re: Kosmetyki itd. IP: 148.246.106.* 19.02.03, 05:53
        przegladnelam wszystkie kategorie, ale odnosze wrazenie, ze wiekszosc to marki
        obecne tylko na rynku amerykanskim, tych ogolnie znanych (dostepnych) jest
        niewiele. niestety nie znalazlam wsrod zwyciezcow moich ulubionych kosmetykow,
        choc naleza do superligi. fakt , ze gwiazda x siega po dany kosmetyk, podawany
        do wiadomosci publicznej, nie ma dla mnie najmniejszego znaczenia przy wyborze
        danego specyfiku, bowiem nie swiadczy o niczym, no moze o tym, ze bierze ona za
        to ogromna kase, a w zaciszu wlasnej alkowy najpewniej uzywa zupelnie innych
        marek.
    • Gość: dorisek Re: Kosmetyki itd. IP: *.houston.rr.com 19.02.03, 02:42
      Gos´c´ portalu: Aneta napisa?(a):

> Podaje Wam dziewczyny link na ktorym mozecie zobaczyc jakie kosmetyki itp.
      > w magazynie InStyle zostaly wybrane za najlepsze w USA.

Czesc, w jakim mieszkasz miescie? Bardzo tu polecalam Giorgio Armani i Laure Mercier,
      niestety okazalo sie ze nie ma w Polsce. Bardzo lubie ta strone, dowiedzialm sie
      ciekawych rzeczy, i panie sa bardzo mile.
      Czy jestes Polka, czy znasz polski tylko od rodzicow?

pozdrawiam,
      • Gość: katrina Re: Kosmetyki itd. IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 19.02.03, 11:32
        lancome wypuścił linie do włosów:
        www.lancome-usa.com/_us/_en/catalog/haircare_fine.aspx?
        CategoryCode=AXEHaircare^F1_FineFlatHair&& i do innych rodzajów też. Widać
        pozazdrościli Clinique :) to tak off topic :)
        • Gość: katrina Re: Kosmetyki itd. IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 19.02.03, 11:49
          o, przeglądam dopiero face products i już widzę dwie rzecyz które mam :) Wielka
          butla Cetaphilu czeka w szafce od grudnia, bo moja Mama go używa a ja
          stwierdziłam że to prawie identyczne jak Physiogel (26zł za 150ml), wiec
          przywiozłam sobie butlę prawie litrową za $5 :)

Swept Clean'a używam od ponad roku (megawydajny) i jest ok, tylko -trochę
          ciężko go spłukać i czarny kolor niezbyt zachęcający, aczkolwiek na twarzy
          znika.

ciekawe czy coś jeszcze znajdę :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka