Forum eDziecko edziecko Wózki dziecięce
ZMIEŃ
      manewrowany

manewrowany

(9 wyników)
    • Cały czas rozważam zakup wózka, który ma dać radę w pokonywaniu wertepów a jednocześnie muszę mieć siłę wtargać stelaż do bagażnika. Nie muszę wciągać wózka po schodach. Do tej pory rozważałam Bebecara Vectora AT lub Icon AT - ale ten ostatnio odrzuciłam, bo boję się że to podwójne kółko z przodu nie rady pokonać wertepów. Zaczęłam rozważać zakup Emaljungi Smart Duo i tu mam pytanie, bo wszystkie użytkowniczki piszą o tym, że w terenie sprawdza sie super, nie ma sobie równych. A co j...
    • Ciagle się waham, martwi mnie waga i szerokość Mury. Nie będę jej dźwigać specjalnie, ale zastanawiam się czy przy manewrowaniu, podbijaniu nie będę jej przeklinać. Do tego jest dość szeroka. Kobieta w sklepie bardzo mnie zniechęcała. Proszę, napiszczie jak się nią manewruje? Czy waga i szerokość Mury były dla kogoś problemem? Czy ktoś wie czy nowsze Mury są lżejsze, coś takiego wyczytałam tu na forum, nie wiem czy to prawda.
    • bo jak na razie to znalazłam opinie dziewczyn, które porównywały go w sklepie, najczęściej z jane slalom pro, a ja chciałabym się dowiedzieć jak to jest z jego użytkowaniem w praktyce. Czy rzeczywiście ta jego długość przeszkadza w manewrowaniu nim? No i wogóle jak się sprawuje. Pozdrawiam:-)
    • Pisze do rodziców używających tego wózka, ponieważ jak na razie to ten wózek najbardziej przypadł mi do gustu. Jakie są wasze spostrzeżenia? Generalnie chodzi mi o wady/cechy które was denerwują podczas użytkowania. Wózek jakiego szukam to: 4 kołowy, duże skrętne koła, nie musi być lekki. Mieszkam w mieście, mam windę (nie muszę dźwigać wózka).
    • Szukam wózka, który jest - lekki - bezawaryjny - łatwo nim manewrować; skręcać równie łatwo jak X-Landerem XA, podnosić przednie koła (żeby wjechać na krawężnik) równie łatwo jak np. Emmaljungę Smart - z przekładaną rączką, ewentualnie z możliwością przestawienia gondoli / siedziska - z łatwym w obsłudze hamulcem (jak w Deltim Focus); zauważyłam, że przy niektórych wózkach trzeba się nieźle nagimnastykować przy hamulcu - z pojemnym koszem i chętnie innymi gadżetami, typu torba, paras...
    • co sądzicie o tych wózkach?? zarówno o tych dwóch modelach jak i o samym producencie firmie implast??
    • Spree podoba mi sie od zawsze :) www.allegro.pl/item526352032_www_e_graco_pl_spree_okrycie_folia_zimowa_promo.html jego plusy dla mnie to : -cała rączka -duży kosz -tacka dla dziecka minusy -buda która nie wiem czy osłoni od wiatru i słońca -dziwnie sterczy -mało ciekawa kolorystyka i materiał chyba taki ortalionowy -nie wiem czy nie za późno na ten wózek dla 2,5 latka ZOOPER TWIST www.allegro.pl/item525395429_wozek_zooper_twist_2007_navy_promocja.html PLUSY -fajna bud...
    • Przeczytałam wiele polecających postów na temat Teutonii - więc zdecydowałam się na zakup właśnie tego wózka :) Mam jednak pytanie - który model wybrać? Myślałam o Lambda, ale widzę że wiele z Was ma Fun'a i Mistrala - może coś doradzicie?
    • Zastanawiamy się nad zakupem wózka dla maluszka.Ma urodzić się w czerwcu. W zasadzie tylko te dwa modele wchodzą w grę ze względu na oś skrętu( wąskie schody na klatce)no i po prostu nam sie podobają ;-))) czy macie jakieś doswiadczenia w porównaniu tych dwóch modeli??? pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się