Dodaj do ulubionych

implast bolder 4 ew driver 4xl

20.06.07, 23:01
co sądzicie o tych wózkach?? zarówno o tych dwóch modelach jak i o samym
producencie firmie implast??
Obserwuj wątek
    • ewcians Re: implast bolder 4 ew driver 4xl 21.06.07, 00:41
      Jestem - a właściwie już prawie byłam posiadaczką wózka tej firmy - tyle, że
      bliźniaczego. I nie jestem zadowolona. Wózek waży o wiele więcej niż deklaruje
      producent, wąskie gondole, wąskie spacerówki.....ciężko się manewruje,budy
      głośno się składa i rozkłada, estetyka wykonania pozostawia wiele do życzenia,
      jakość materiałów obiciowych niezbyt dobra (u mnie Dzieci pociły się w tym wózku
      jak myszki).
      Nie polecam tej firmy. W kwestii Boldera czy Drivera się nie wypowiadam bo nie
      miałam styczności z tymi wózkami.
    • anamelia Re: implast bolder 4 ew driver 4xl 21.06.07, 08:59
      szukam wózka już jakiś czas i ja już się zdecydowałam na nowego drivera z
      blokadą kół. uważam że to dobry wybór, wózek w sklepie bardzo mi się podobał a
      co do użytkowania to jeszcze nie wiem dopiero się okaże, ale na forum driver ma
      raczej dobre opinie. sprawdź w wyszukiwarce. koleżanki, które go mają też go
      chwalą. narzekały tylko, że nie można go ciągnąć do tyłu, ale teraz to już nie
      problem bo nowy driver ma blokadę kół. co do boldera to widziałam go tylko na
      zdjęciach i za bardzo nie mogę nic powiedzieć ale ma o wiele ładniejszą
      kolorystykę, śliczną.
      • roksanaa22 Re: implast bolder 4 ew driver 4xl 22.06.07, 21:17
        bolder!!!
        Piękne tapicerki:)))
        I dużo innych zalet:P
        • raczekbar Re: implast bolder 4 ew driver 4xl 22.06.07, 23:28
          mam driwera 4xl i moge z czystym sumieniem powiedziec ze to swietny wozek,nie
          mialam zadnych problemow zero awarii,skretne kola sa super nie docenia ten kto
          nie uzytkowal takiego wozka przede wszystkim kiedy dziecko jest starsze i wazy
          wiecej nie masz problemu z manewrowaniem.super amortyzacja.polecam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka