Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
      markowa

markowa

(54 wyniki)
    • Co sądzicie o ciuchach sygnowanych bardzo konkretnymi markami?? Np.: Dolce&Gabbana, GUESS, John Galliano,EMPORIO ARMANI, Chik o Loko, DESUE, itp... Czy warte są swojej ceny, no i przede wszystkim czy paradowanie z takimi metkami to szczyt dobrego gustu czy bezguścia?
    • czy markowy ciuch popdwyższa status społeczny, czy uważasz że ubrania nie firmowe to załone żeby je nosić. ja uważam ze kazdy ciuch jest ok jezeli tobie się podoba i jest ma miarę szyty.a ty..........
    • Podkuszona ostatnią rozmową z moim mężęm i jego zachwytami nad butami Cavaliego i balerinami Nike'a zastanowił mnie jeden fakt... Zakochuje się w każdej normalnie wyglądającej rzeczy, która ma znaną firmę. Wychodzi z założenia,ze to co drogie i znane to dobre jakościowo. Nie jestem obeznana w tym temacie i stąd moje pytanie- prawda to? Faktycznie buty np. Nike'a (sportowe) są lepsze niż kupione np. w taniej sieciówce? Czym to wszystko się różni? Wykonaniem?materiałami? Czy popr...
    • O ktore marki chodzi? Czy to znaczy "oryginalny" (czyli nie podroba)
    • Mam do odsprzedania kilka markowych ubran (np plaszcz D&G, dzinsy). Na allegro, gdzie kroluja bazarowe podrobki za 20 zl nie mam raczej szans na sprzedanie duzo drozszych oryginałow. Znalazlam w google komis "luksusowy" na Wspolnej, dzwonilam ale nie ma takiego nr. Czy orientujecie sie, gdzie w Warszawie mozna takie ciuchy oddac w komis albo do jakiegos second handu z wyzszej polki?
    • Czy moze ktos mi dac adresy do sprawdzonych sklepow online gdzie moge kupic ladna skorzana torebke...
    • podobno w Warszawie jest gdzieś mozliwość kupienia dobrych markowych kiecek (używanych)na wieksze wyjście (nie wiem czy nie ursynów a może sie myle. moze ktoś wie bede wdzieczna za informację
    • Chcialbym sie dowiedzieć czy w polsce istnieja duże sklepy z markową odzieżą, chodzi mi o sklepy stacjonarne w których jest wiele produktów różnych znanych marek, przykładem takiego sklepy jest amerykański macy's, szykam czegoś podobnego.
    • Zamierzam wystawic na sprzedaz na e-bay'u markowe rzeczy, ktorych nie nosze. Sama nie mam tam konta, zamierzam wiec sprzedac je przez posrednictwo meza, ktory jest starym ebay'owiczem i ma 100% wiarygodnosc. Sprzedawane przeze mnie rzeczy to okulary przeciwsloneczne Diora oraz torebka Thierry Muglera. Obie rzeczy sa nowe i nieuzywane, jednak nie mam niestety zadnego certyfikatu autentycznosci (zgubilam), poza oryginalnymi fakturami kupna w sprawdzonym zrodle (sklep). Maz mowi, ze bedzi...
    • ...rozumianego jako cos z dodatkow lub kolekcji domow mody typu Prada, Chanel, Fendi itd.
    • www.mada.pl/sklep/ Problem w tym, ze minimalna wartosc zamowienia to 200 zl. U mnie juz odpada, takich zakupow majtek i stanikow nie zrobi. :P Ale moze ktos bedzie zainteresowany. Ceny sa naprawde bardzo niskie.
    • Czy kupujecie drogą markową dobrą jakosciowo bielizne?Czy taka inwestycja w to czego nie widac wogole sie opłaca?Jesli tak jakich firm i jaki przedział cenowy.(BTW moje przyjaciołki i ja nie kupiłysmy nigdy nic drozszego jak bielizne z sieciówek typu Cubus, H&M, New Yorker)
    • Moj maz twierdzi, ze linie niemowlece takich markowych sklepow jak Gap czyli Baby Gap, Baby Burrbery's, Baby Ralph Lauren itd. to jest zle zjawisko, bo od malenkosci dziecko jest indyktrynowane przez rodzicow i producenta. Jest to dzialanie polegajace na wypracowaniu lojalnosci markowej juz od kolyski. No i prowadzi do podzialu miedzy dziecmi, na te, ktorych rodzicow stac na markowe ciuchy i tych, ktorych nie stac. Zaczyna sie od tego, ktory dzidzius jest ladniej ubrany, nie? ...
    • Posiadanie tzw. markowych produktów stało się obsesją, zgadzam się że liczy się jakość ale w większości przypadków przy zakupie ważna jest tylko metka - podnoszenie własnej wartości przez posiadanie -------snobizm
    • Cześc - Warszawianki proszę o pomoc - podobno w stolicy istnieją ciuchlandie z markowymi ubraniami. Za dwa tygodnie mam bal - i szukam czegoś oryginalnego ale niestety do 200 zł. Gdzie ruszyć z taką kwotą na zakupy? Dzięki za pomoc
    • gdzie w Warszawie pod Warszawą można kupić? Jestem tu zupełnie nowa. Proszę o wskazówki
    • czy macie może jakieś namiary?
    • Dostałam smsa, że jutro i w sobotę w Redford&Grand torebki -70% :] Więc jeśli ktoś planować kupić porządną, firmową torebkę to jest cenowa okazja ;]
    • Kochane forumowiczki. Mieszkam od dawna w Paryzu, duzo interesuja sie moda i lubie cichy markowe, bo niestety sa one ladne i znakomicie wykonczone, dlugo trzymaja i mozne je zawsze odsprzedac kiedy sie troche znudza, bo popyt na takie ciuchy zawsze jest( przynajmiej we FR).. Przez pewne uklady mam dojscia do przecen i jestem ciekawa, czy sa tu osoby zainteresowane. Dzisiaj mam zaproszenie na "vente privée", czyli sprzedaz dla takich wybrancow, ktorzy maja do tego dostep tylko imi...
    • Mowicie, ze macie dobre zarobki, to dlaczego nie odlozycie troche pieniedzy na kupno oryginalnej torby LV. Taka torba traci troche na wartosci jak jest noszona, ajest to jest takze inwestycja , bo mozna ja odsprzedac w luskusowych dépôt-vente we Francji i kupic sobie noszy model torebki LV.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się