Forum Czas Wolny, Hobby Audio-wideo
ZMIEŃ
      markowa

markowa

(9 wyników)
    • Noszę się z zamiarem kupna markowego minisystemu cd,tuner,magnetofon,wzmacniazcz myślę o firmach onkyo,denon,teac razem z głośnikami, mam pytanie jaką firmę polecacie, jakie to koszty bardzo proszę o odpowiedź. Pozdrawiam
    • Zamierzam kupić odtwarzacz DVD/VCD/DivX/Xvid/MP3/JPEG, do tego obsługa dźwięku 5.1 za jedyne 160 zł. Ten odtwarzacz to Elemis DVD DV933Q. Do tej pory miałam chińską Mantę Prince, ale mam już dość tego badziewia, które połowy płyt nie czyta, a jeśli nawet czyta, to z błędami. Mam nadzieję, że Elemis będzie lepszy. Czy ktoś ma jakieś doświadczenia z tą firmą?
    • Nagrywarka FUNAI HDR-D2835 kod błędu. Zapis na DVD, wyłącza się po 20 sek. Wyskakuje [b]"Błąd zapisu" 03-51[/b] co to oznacza. Dlaczego wyłącza się nagrywanie na płycie DVD
    • Chce kupic dvd,na oku mialem panasonica i pioneera ale slyszalem ze firma manta robi dobry sprzet i nie drogi.Czy ktos moze napisac cos o tej firmie?
    • na pewno na cene ale na co jeszcze?przy opisach widnieja znaki 2x5 albo 2x75 ,czy wieksza cyfra znaczy lepszy dzwiek? dziekuje
    • Mam kilka pilotów do odbiorników RTV. W czym problem. W pilotach tych z czasem gorzej działaja niektóre przyciski, w pierwszej kolejnosci te które najczęściej używamy. Kto mi poradzi jak taki przycisk zrenegerować. przed chwila rozebrałem pilota do Tv Philipsa. fajny pilot ale bardzo ciężko reguluje mi sie nim głos. Pod tymi przyciskami wewnatrz, na styku przycisk- układ scalony jest jakaś''maż''. Pod tymi ciężej reagującymi tej mazi albo nie ma wcale, albo jest zdecydowanie mniej....
    • Co myślicie o niemarkowych odtwarzaczach DVD takich jak Yamada czy Manta? Zastanawiam się nad zakupem odtwarzacza i nie wiem czy warto wydawać kasę na Samsunga czy Panasonica skoro to ma być sprzęt do weekendowego, amatorskiego oglądania. Kolega ma Yamadę i jak na razie (3 miesiące) jest bardzo zadowolony. Za 40-50% ceny markowego sprzętu (bez możliwości odtwarzania DivX) mogę kupić taką Mantę czy Yamadę z odtwarzaniem DivX. No bo skoro mogę mieć sprzęt o większych możliwościach i to o 30...
    • Chciałbym kupić nowy tv ok 27 - 30", czy warto LCD (mam do ok. 5 tys. zł) Jest coś ciekawego za tą kwotę, czy tylko same none name?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się